A.s. Zaterdag finale nacompetitie v.v Bunnik’73 Zaterdag 1

11-06-2018, 10:39 | Lezersnieuws | Erik

Bunnik eindigde in de competitie als 3e en mocht de nacompetitie in voor promotie naar de 3e klasse. In de 1e ronde moest Bunnik aantreden tegen Fc Weesp. Dit werd een gemakkelijke middag doordat er een 7-0 overwinning werd geboekt.

In de halve finale moest het afgelopen zaterdag aantreden tegen vv Cobu Boys. Na een half uur spelen keek Bunnik tegen een 2-0 achterstand aan maar kon dit weer terugbrengen naar 2-2 waardoor er verlengd moest worden. In de verlenging vielen de doelpunten gemakkelijk en kon Bunnik uitlopen naar een 2-5 voorsprong maar kwam het toch nog in het nauw doordat Cobu Boys terugkwam tot 4-5. Bunnik kon de voorsprong echter volhouden en mag nu de finale spelen.

a.s. Zaterdag speelt Bunnik thuis om 14:30 tegen de andere finalist, vv Hees. Geen onbekende want er werd al 2x in de competitie gespeeld tegen hun. Beiden gingen verloren. Uit bij Hees werd er kansloos verloren met 5-0 en thuis werd er nipt verloren met 0-1. Hees eindigde in de competitie als 2e achter kampioen FZO uit Zeist.

Het 1e elftal hoopt op veel support om de mannen aan te moedigen.