• De beurs is geopend, kopers krijgen een tas te leen om lekker mee te gaan shoppen!

    Wobbelbunnik

Wobbelbeurs weer groot succes! 

12-03-2018, 09:42 | Lezersnieuws | Wobbel

 

Wobbel kijkt terug op een zeer geslaagde beurs. Afgelopen zaterdag was het weer zover! Al zo’n 25 jaar organiseert speel-o-theek Wobbel kinderkleding en –spullenbeurzen en elke keer komen er weer hele enthousiaste mensen op af!

Al ruim voor 9.00 uur stond er al een rij met kopers die bijna niet konden wachten tot de deuren open zouden gaan. Deze beurs werden er ook grote artikelen zoals kinderfietsjes, poppenhuizen, etc aangeboden zodat er een ruimer assortiment was dan de afgelopen jaren. Vele kopers gingen met volle tassen de deur uit. Rond 10.30 stond er een flinke rij voor de kassa’s maar over het algemeen liep het prima door. Kopers waren ook blij met de snelkassa beneden; dit bevorderde de doorstroming.

Ruim veertig vrijwilligers hebben keihard de benen uit hun lijf gelopen om te zorgen dat op zaterdagochtend voor 9.00 uur alles klaar stond maar ook dat op zaterdag om 17.00 de overgebleven spullen konden worden opgehaald en de ruimtes van Partou weer netjes konden worden achtergelaten. Ook aan de stichtingen ‘Vrienden van Roemenië’ en ‘Babyspullen’ werd gedacht; goed om te zien dat mensen goede doelen willen steunen door bruikbare spullen achter te laten.

Wobbel is zowel Partou als de beheerder van de Kersentuin zeer dankbaar voor het mogen gebruiken van de ruimtes want zo’n beurs organiseren zet wel even het hele gebouw op zijn kop. En uiteraard ook de inbrengers en de kopers want zonder inbrengers valt er niets te verkopen en zonder kopers wordt er niks verkocht!

Kijk je ook al weer uit naar de volgende beurs om te kopen, te verkopen of om te komen helpen? Zet dan 22 september maar alvast in je agenda. Zelfde tijd, zelfde plaats!