• Winkel aan Het Slot in Bunnik

    Vonk
  • Eigenaar Adriaan Vonk voor de winkel.

    Vonk

Winkel Echte bakker Vonk bekroond met uitmuntend en 5 sterren

05-10-2017, 10:00 | Lezersnieuws | Echte bakker Vonk

PERSBERICHT

4 oktober 2017

Vonk scoort hoog in winkelbeoordeling Echte Bakkersgilde

Wageningen - Vonk, De Echte Bakker heeft een prachtig resultaat behaald bij de landelijke winkelbeoordeling van het Echte Bakkersgilde. De winkel van Vonk werd

onaangekondigd bezocht door de beoordelaar van Beko Advies die de winkel "uitmuntend" vond en de 5 sterren toekende.

Perfecte productpresentatie

Alle winkels van De Echte Bakkers worden verplicht een keer per drie jaar onaangekondigd bezocht en beoordeeld door een onafhankelijke inspecteur. Belangrijke onderdelen die in de winkels moeten kloppen zijn de productpresentatie en de sfeer van de winkel. Ook de beleving voor de klanten wordt beschreven in het rapport. De winkel van Vonk scoorde in het totaal hoger dan 95% en behaalde daarmee de 5 sterren.

Teamprestatie

Een winkelbeoordeling van 5 sterren kan alleen maar gehaald worden als alles precies klopt. Naast de aantrekkelijke presentatie van de producten en de uitstraling van de winkel, wordt ook gekeken of de verlichting in orde is en of alle communicatie in de winkel duidelijk is. Om dit allemaal voor elkaar te hebben en te houden is de inzet van het hele team winkelmedewerkers onmisbaar. Adriaan en Alita Vonk: " Wij hebben een groep medewerkers die zich heel goed inzet. Dat we nu deze vijf sterren hebben verdiend is dan ook aan het team te danken."

Ook de bakkerij verdient natuurlijk een compliment, want zonder de verse en mooie producten die iedere ochtend vroeg uit de bakkerij komen is de winkel helemaal niet te beoordelen.

Kwaliteit verhogen

Vonk is aangesloten bij het Echte Bakkersgilde. Dit Gilde heeft kwaliteit van producten en de winkel hoog in het vaandel staan. De verplichte productkeuringen, extra competities en deze winkelbeoordeling hebben als doel deze onderdelen te verbeteren. Bij Vonk bent u dan ook altijd verzekerd van topkwaliteit.