• Wethouder Eijbersen voorziet bezoekers van hapjes en drankjes

    QuaRijn
  • Genieten van al het lekkers

    QuaRijn
  • De wethouder maakt een praatje met een vrijwilligster van QuaRijn

    QuaRijn

Wethouder Eijbersen helpt mee op het Dagcentrum Bunninchem

14-03-2018, 11:01 | Lezersnieuws | Alexandra

Van 12 t/m 16 maart is de landelijke Week van Zorg en Welzijn. Deze week is speciaal in het leven geroepen om de zorgberoepen extra te promoten én om alle zorgtoppers in het zonnetje te zetten. Elke dag weer zetten zij zich voor 100 procent in voor de zorg en welzijn van onze bewoners en cliënten.

QuaRijn heeft deze week diverse burgemeesters, lijsttrekkers en wethouders uitgenodigd om mee te lopen met zorgmedewerkers. Zo kunnen zij zien wat er nodig is en wat voor mooi werk deze mensen doen.

De bezoekers van het dagcentrum waren enorm blij met het bezoek van de wethouder. Hij maakte grapjes met hen en zorgde ervoor dat alle ouderen een hapje en drankje kregen. Deze hapjes waren eerder die dag bereid door de vrijwilligers en medewerkes van het dagcentrum.

QuaRijn waardeert het enorm dat de wethouder de moeite heeft genomen om meer te weten te komen over werken in de zorg. Daarnaast zijn er ook nog rozen verzorgd door Dorestad Bloem & Kado (uit Wijk bij Duurstede) voor de zorgmedewerkers en vrijwilligers van QuaRijn. Hartelijk dank daarvoor!

Hebt u ook hart voor de zorg? QuaRijn heeft regelmatig vacatures voor diverse zorgberoepen. Kijk op: www.werkenbijquarijn.nl