Vierdaagse van Nijmegen 2019

11-07-2019, 18:44 | Lezersnieuws | Koos

Bij het verschijnen van de papieren editie van het Groentje zijn de Vierdaagselopers in Nijmegen al weer halverwege.

Dit jaar wil burgemeester Ruud van Bennekom de deelnemers uit de gemeente Bunnik, die de Vierdaagse uitgelopen hebben,ontvangen op het gemeentehuis in Odijk.  Deze bijeenkomst staat gepland voor woensdag 24 juli a.s. om 19:30 uur. Voor de lopers een mooie gelegenheid om tevens eens kennis te maken met de nieuwe burgemeester.

De deelnemers die de 103e Vierdaagse hebben uitgelopen worden uitgenodigd voor de gezellige bijeenkomst die duurt tot ongeveer 21:00 uur.  Er is ontvangst met koffie en wat lekkers. Er wordt af- gesloten met een drankje en een hapje. De burgemeester zal de deelnemers welkom heten. Uiteraard kunnen de deelnemers onderling wat ervaringen uitwisselen.

Willen de deelnemers uit de gemeente Bunnik (Bunnik, Odijk en Werkhoven) direct na afloop van de Vierdaagse aan Koos Walrave opgeven of zij bij de bijeenkomst aanwezig zullen zijn. Dit kan via de mail j.g.walrave@kpnmail.nl. Dit geldt alleen voor deelnemers die zich in de week voor de Vierdaagse nog niet eerder hebben opgegeven.