• Winnaars van Gezelligheidstoernooi '19 FC Linksbuitenadem

    Peter Beemer

SV AURORA Gezelligheidstoernooi '19 was weer TOP!

08-06-2019, 15:21 | Lezersnieuws | Peter

Gisteravond vond de 2e avond van het 45e Gezelligheidstoernooi '19 plaats. Vorige week vrijdag (31 mei) werd de eerste avond gespeeld en nu werden de finales gespeeld. Twaalf teams streden om de prijzen waarbij ieder team aasde op de Clemens van Impelen Gezelligheidstrofee. Het werd een sportieve en gezellige avond. De laatste wedstrijden werden rond 21.30 uur gespeeld waarna de prijsuitreiking volgde.
De eerste plaats was voor FC Linksbuitenadem met één wedstrijdpunt voorsprong op de nummer twee, Leeg en Daries. Nadat alle prijzen waren verdeeld volgde nog enkele winnaars in verschillende categorieën die door het Organisatieteam in het zonnetje werden gezet.
De Clemens van Impelen Gezelligheids Trofee ging dit jaar naar het gezelligste team van het toernooi, Spreek ik met Pils?. Vervolgens werd een  heerlijk feestje gevierd en kon het Organisatieteam terugkijken op een zeer geslaagd Gezelleigheidstoernooi.
Via de SV Aurora website (www.svaurora.nl) kunt u alle resultaten, standen en foto's van deze avond met alle winnaars rustig terugkijken.