• Ontvangt bij het theater

    Vier het Leven
  • Samen uit, samen genieten

    Vier het Leven

Steeds meer ouderen genieten weer van uitgaan met Stichting Vier het Leven

03-02-2017, 21:50 | Lezersnieuws | Stichting Vier het Leven

`Samen uit, samen genieten´, dat is het motto van stichting Vier het Leven. Al ruim 10 jaar biedt deze non-profit organisatie ouderen (vanaf 65 jaar) de gelegenheid om onder begeleiding van een vrijwilliger te genieten van de mooiste voorstellingen in het theater, concertgebouw of filmhuis. Ouderen die anders niet de deur uit (kunnen) gaan of het ongezellig vinden om alleen te gaan, hebben zo weer mooie belevenissen om naar uit te kijken en zorgeloos in op te gaan.

Onvergetelijk Matinee met Cor Bakker en Malando met "De Gouden Jaren".

Af en toe organiseert Vier het Leven, buiten het reguliere programma om, een eigen matinee voor haar gasten en haar vrijwilligers. Zo schitterden afgelopen vrijdagmiddag Cor Bakker en Danny Malando in de muzikale theatervoorstelling "De Gouden Jaren" in Theater De Speeldoos in Baarn. Herinneringen werden opgehaald. Het was een prachtige voorstelling voor 200 gasten en 100 vrijwilligers! Na afloop was er een Meet en Greet met Cor Bakker en Danny Malando. De artiesten namen uitvoerig de tijd voor een gesprek en bezorgden de gasten zo een onvergetelijke middag. Zoals altijd dronken we nog een heerlijk glaasje.

Waardevolle uitstapjes met Vier het Leven

De kracht van Vier het Leven zit in het maatwerk en de persoonlijke aandacht. Gasten worden persoonlijk opgehaald en weer thuisgebracht door betrokken vrijwilligers. Vier het Leven streeft naar een prachtige belevenis waar de oudere gasten zorgeloos van kunnen genieten. De ouderen hebben weer iets om naar uit te kijken en genieten nog lang na.

De stichting alleen al in de regio Utrecht ruim 500 ouderen weten te bereiken, die bij elkaar meer dan 2.400 zijn meegegaan. We gaan o.a. naar Theater Aan de Kom, Theater Aan de Slinger, TivoliVredenburg, De Janskerk en Cinemec.

Gevarieerd programma

Bent u benieuwd naar het aanbod van Vier het Leven? Alle genres; van klassiek, toneel, dans/ballet, musical tot cabaret zijn vertegenwoordigd in het aanbod. De deelnemers betalen de arrangementsprijs bestaande uit het toegangskaartje, consumpties, vervoer en bespreekkosten. Vier het Leven is een goede doelen organisatie die wordt gesteund door gemeenten, donateurs, bedrijven en fondsen zodat de kosten voor de realisatie van haar activiteiten zo laag mogelijk blijven.

U kunt het programma vrijblijvend aanvragen op werkdagen via telefoonnummer 035-524 51 56. U hoeft geen lid te worden. Het programma wordt per post toegestuurd.