• AURORA speler Chris van der Lingen in duel om de bal met Utrechtse spits.

    Peter Beemer
  • Aanvoerder Bas van der Hoeven trekt ten aanval richting doel tegenstander.

    Peter Beemer
  • Debutant Jeffery Renzenbink brengt de eindstand op 0-7.

    Peter Beemer

Prima seizoen start SV AURORA.

24-09-2018, 13:58 | Lezersnieuws | Peter

Na een tegenvallende Bekercompetitie trad AURORA vanmiddag aan voor haar eerste competitiewedstrijd uit tegen het Utrechtse DOMSTAD MAJELLA. Op het kunstgrasveld naast het FC UTRECHT trainingscomplex "Zoudenbalch" stond AURORA met een paar bekende spelers en een onbekende speler op het veld. Tobias van Wijk die zijn laatste wedstrijd (april '14) uit bij WASMEER zwaar geblesseerd moest verlaten was eindelijk weer van de partij. Oud AURORA speler Glenn Molenaar die na SVL en FC DRIEBERGEN en vorig seizoen enkele wedstrijden in het 3e van AURORA speelde keerde terug in het 1e elftal. Nieuw bij de selectie was Jeffery Renzenbrink. De 28 jarige spits speelde eerder voor ZEIST en FZO waarmee hij vorig seizoen promoveerde naar de 3e Klasse zaterdag. De in Werkhoven woonachtige Jeffery besloot echter een overstap te maken naar AURORA. Voor trainer Henne Florie zijn deze spelers een zeer welkome aanvulling voor zijn selectie.

AURORA begon voortvarend aan deze wedstrijd. Spelers van AURORA speelde fel op de bal waar door spelers van DOMSTAD snel balverlies leden of verkeerde keuzes maakte. Bij de thee keek AURORA al een riante 0-4 voorspron gaan met doelpunten van Glenn Molenaar (11. en 44.), Tobias van Wijk (30.), Jeffery Renzenbrink (43.).
Na rust bleef AURORA aanvallen maar moest het op de tellen passen na tegenaanvallen van de thuisploeg. De Utrechte ploeg was echter onzuiver in de afwerking. Vanuit buitenspel wist DOMSTAD te scoren maar deze treffer werd afgekeurd. Doelpunten vielen daarna wel voor AURORA en wel door Milton van Dam (55.), Sander de Bruin (59.) en Jeffery Rezenbrink (84.) die de voorsprong op 0-7 brachten wat tevens de einduitslag werd.
Een mooie start voor AURORA van dit nieuwe Seizoen.