• Glow in the dark hockey

    Sportdome Bunnik

Opening Sportdome Bunnik op zondag 25 november

15-11-2018, 20:17 | Lezersnieuws | Marieke

Op zondag 25 november om 15:00u wordt Sportdome Bunnik, de blaashal op sportpark Tolhuislaan, officieel geopend door wethouder Jorrit-Jan Eijbersen. Voor en na het officiële openingsmoment zijn er leuke activiteiten voor leden van de sportclubs die de hal gedurende het winterseizoen gaan gebruiken. Zo worden er vanaf 12:00u bijzondere glow in the dark wedstrijden gespeeld, zijn er demonstratiewedstrijden tennis en hockey shoot outs. Iedereen is welkom om te komen kijken!

Over Sportdome Bunnik
Stichting Sportdome Bunnik stelt zich ten doel sport in de gemeente Bunnik te stimuleren door het aanbieden van sportfaciliteiten. In de winterperiode (van oktober tot en met maart) kan in de blaashal worden getennist op twee indoorbanen. Daarnaast is het sportveld ingericht voor hockey. Ook andere teamsporten, zoals zaalhandbal en zaalvoetbal, kunnen worden gespeeld in de hal. In de zomerperiode (april tot en met september) staat de hal er niet en is het openlucht terrein beschikbaar voor buitensporten.

Stichting Sportdome Bunnik heeft geen winstoogmerk. Eventuele positieve financiële resultaten door verhuur komen ten goede aan sportfaciliteiten in de gemeente Bunnik