• Complex Built to Work Bunnik

    Jaap van Zweeden

Open dag Informatiecentrum Nederlandse Genealogische Vereniging in Bunnik

24-11-2017, 15:30 | Lezersnieuws | Wil van der Horst

Sinds deze zomer is het Informatiecentrum van de Nederlandse Genealogische Vereniging (NGV) gehuisvest aan Kosterijland 3 in Bunnik. Onderzoek op het gebied van Familiegeschiedenis, genealogie en heraldiek is een activiteit die door veel mensen wordt uitgevoerd. Broninformatie is een belangrijke basis om het onderzoek compleet te maken. De NGV beschikt over een uitgebreide bibliotheek met boeken en tijdschriften over genealogie, heraldiek en locaties.

Kom kennismaken met een medewerker van de vereniging die u vertelt over stamboomonderzoek, voor starters, voor gevorderden en voor de ervaren onderzoekers. Wij laten u graag onze bibliotheek zien, uniek in Nederland en centraal in Nederland. En wilt u meer weten over heraldiek? Wij hebben een prachtige collectie boeken en veel deskundige leden.

Zoekt u een plezierige vrijetijdsbesteding? Dan is stamboomonderzoek een pracht hobby.

Bent u al enigszins ervaren en wilt u anderen helpen? Meldt u dan aan als medewerker op onze bezoekdagen.

Vindt u het leuk om te helpen met het digitaliseren van het archief? Ga met ons in gesprek hoe u als vrijwilliger daaraan kunt meewerken.

Heeft u al afspraken voor zondag en kunt u niet komen?

Geen nood, wij zijn elke donderdag geopend van 10 uur tot 16 uur en u bent hartelijk welkom.

Tijdens de open dag krijg je gelegenheid om te kijken wat we in onze collecties hebben en zullen een aantal personen informatie verschaffen over genealogische programma's, hoe je gegevens zoekt.