Op reis in de bibliotheek

24-05-2019, 10:10 | Lezersnieuws | Rosan

In Bibliotheek Idea Bunnik vindt elke woensdagmiddag Gast aan Tafel plaats, een lunch-ontmoeting waar iedereen mag aanschuiven en meepraten. De maand juni staat in het teken van reizen. 

Op woensdag 5 juni reizen we verder over de grens samen met Vluchtelingenwerk-Samenspraak Bunnik. Reizen is een belangrijk element in het leven van vluchtelingen. Vluchten is meestal geen keuze, de reis naar veiligheid is vaak kostbaar en kent gevaren en veel onzekerheden.

Op woensdag 12 juni luisteren we naar Lies over haar avontuur in Laos en de terugkeer in Bunnik.

Woensdag 19 juni schuift Elvis Nicastia aan. Hij is schrijver en levensgenieter met een Curaçaose achtergrond. Tijdens Gast aan Tafel deelt hij graag zijn fascinatie voor zijn geboorte eiland Curaçao. Verder komt zijn boek “toeval der dimensies” aan bod. 

Meedoen?

De route voor de andere woensdagen staat nog open. Pakt u uw koffers en neemt u ons mee? U bent bij Gast aan Tafel onze reisleider om te praten over uw favoriete land!  

Bibliotheek Idea Bunnik, Camminghalaan 27c iedere woensdag van 12:00 – 13:00 uur. Aanmelden niet nodig. Neem je eigen lunchpakket mee. De koffie en thee staan voor je klaar! www.ideacultuur.nl