• Ojik Draait Door! Altijd gezellig!

    CV de Rijnpinters

OJIK DRAAIT DOOR!

03-01-2019, 18:41 | Lezersnieuws | Per

Aankomend weekend is het weer tijd voor een dijk van een carnavalsavond: Ojik Draait Door! Deze vijfde editie van het inmiddels befaamde feest van CV de Rijnpinters zal plaats vinden op zaterdag 12 januari (aanvang: 20:30 uur).

Ojik Draait Door! staat bekend als een feest voor jong en oud, waarbij in meerdere zalen een avond vullend programma wordt neergezet met artiesten die weten hoe je een feest moet bouwen. Dit jaar zijn de artiesten in de grote feestzaal: Lamme Frans, DJ Maurice, PartyFriex, 2nd Bass en Tim Schalkx. In de kleine feestzaal zal het nieuwe DJ duo Sjefke en Jantje de platen aan elkaar draaien uit oude vervlogen carnavalstijden.

Tickets voor Ojik Draait Door! heb je al voor slechts 17,50 euro bij de Primera in Odijk of op de avond zelf aan de deur voor 20,00 euro (VOL=VOL). Donateurs hebben op vertoon van hun donateurskaart gratis entree (leeftijd: 16+).

BlaasKapellenFestival

In hetzelfde weekend als Ojik Draait Door! zal vrijdag 11 januari het Kromme Rijn BlaasKapellenFestival worden georganiseerd (aanvang: 20:00 uur). Meerdere blaaskapellen zullen hun repertoire ten gehore brengen in de Leutbunker. De blaaskapellen spelen deze avond om de Publieksprijs, maar natuurlijk vooral voor de eeuwige Ojikse roem (gratis entree)!

Voor meer informatie over CV de Rijnpinters en de feestagenda zie: www.rijnpinters.nl.