• Baby

    n.v.t.

Nieuw kinderdagverblijf in Bunnik

13-11-2017, 12:30 | Lezersnieuws | KMN Kind & Co

Vanaf woensdag 15 november is Bunnik een kinderdagverblijf rijker. Het dagverblijf, genaamd Hummelhonk, maakt onderdeel uit van KMN Kind & Co en is gevestigd in MFA Kersentuin waar ook peutergroep Kruimeltje en BSO Blitskikkers zijn gehuisvest.

Het kinderdagverblijf is kleinschalig, de groep bestaat uit max. 12 kinderen van 0 tot 4 jaar. De openingstijden zijn van 7.30 - 18.30 uur. De groep wordt begeleid door twee deskundige gediplomeerde medewerkers met ervaring in deze leeftijdsgroep.

Wat maakt dit dagverblijf anders? Bij de opvang van de baby's en peuters gaan de medewerkers uit van de pedagogische uitgangspunten van Emmi Pikler. De kerngedachte van deze methode is dat kinderen de gelegenheid krijgen in eigen tempo de wereld te verkennen en te ervaren door natuurlijke materialen (bijv. geen kunststof speelgoed). Emmi Pikler vertrouwde volledig op haar kindbeeld, dat van het competente kind, de nieuwsgierige baby die wil leren en ontdekken. Een warme interactie en een veilige omgeving is hierbij van groot belang en deze willen wij graag bieden!

Wil je meer weten over deze pedagogische visie, kennismaken met de medewerkers of ervaren wat het betekent voor kinderen om zich in een lichte, uitnodigende ruimte te kunnen ontwikkelen in hun eigen tempo? Kom dan naar de open dag op woensdag 22 november tussen 11.00 uur - 17.00 uur. Wanneer deze tijd u niet schikt is het ook altijd mogelijk contact op te nemen voor een individuele rondleiding op een ander tijdstip.

Bel Carla Schriek: 06-13064479 of mail c.schriek@kmnkindenco.nl of Renée v. Otterlo 06-13177826 / r.vanotterlo@kmnkindenco.nl