• De kerstviering in de Nicolaaskerk Odijk.

  St. Nicolaasschool
 • Haren invlechten voor 1 euro

  St. Nicolaasschool
 • Plaatjes draaien voor 0,50 eurocent

  St. Nicolaasschool
 • Zelfs vaders laten hun nagels lakken voor 1 euro

  St. Nicolaasschool
 • Koekjes versieren voor 1 euro

  St. Nicolaasschool
 • In het glazen huis

  St. Nicolaasschool

Leerlingen van de Nicolaasschool halen 745,66 euro op voor Serious Request!

23-12-2016, 16:23 | Lezersnieuws | St. Nicolaasschool

Afgelopen woensdag 21 december hebben de kinderen van de Sint Nicolaasschool in Odijk een bijzonder feestelijke dag gehad. Zij hebben kerstmis gevierd op school. Dit jaar zijn zij deze mooie dag gestart met een viering in de kerk. Iedereen was welkom, de kerk zat goed vol. De vier advent kaarsjes zijn aangestoken, en het kerstverhaal, gebedjes en kerstwensen zijn voorgelezen door kinderen uit verschillende groepen.

Terug op school zijn de kinderen over alle groepen verdeeld en hebben ze kerstkaarten geknutseld.

Eind van de dag werd iedereen weer op school verwacht voor een heerlijk kerstdiner voor en door de kinderen uit de klas. De kinderen zagen er allemaal prachtig uit. En wat kwamen er allemaal lekkere hapjes, broodjes en toetjes binnen!

Toen iedereen het buikje vol had gegeten begon in de gemeenschapsruimte de muziek: De Kerst activiteitenmarkt was begonnen en de muziek kwam uit een replica van het Glazen Huis! Voor €0,50 kon je hier een verzoeknummer aanvragen. En zo waren er nog meer activiteiten te doen: koekjes versieren, nagels lakken, haren laten invlechten, op de foto, "Kerstmuts werpen", knutselactiviteiten en nog veel meer!

Ook waren er "Hand Made" kerstwerkjes te koop.

De opbrengst van deze markt gaat naar het goede doel van Serious Request. En wat zijn wij als team van de Nicolaasschool ontzettend trots op onze leerlingen. Ze hebben allemaal zelf de activiteiten bedacht, daarbij geholpen en ervoor gezorgd dat er een geweldige gezellige sfeer hing op deze kerstmarkt! Een mooie kerstgedachte om je in te zetten voor een ander die het minder heeft.

De kinderen van de Nicolaasschool hebben een prachtig bedrag opgehaald voor Serious Request: € 745,66!!!