• Gea van der Molen (links) en Bernadet Visser (rechts).

    QuaRijn

Kennismaking Casemanagers Dementie QuaRijn

13-11-2017, 14:30 | Lezersnieuws | QuaRijn

In november 2017 is Gea van der Molen als tweede Casemanager Dementie bij QuaRijn aan de slag gegaan, voor de regio Utrechtse Heuvelrug en Rhenen. Bernadet Visser is Casemanager voor de gemeentes Bunnik, Wijk bij Duurstede en Veenendaal.

Gea en Bernadet willen als Casemanagers zo dicht mogelijk bij hun cliënten en hun naasten staan. Samen zoeken ze naar oplossingen die in een bepaalde fase het beste aansluiten bij de situatie van de cliënt. Als de situatie verandert, dan denken zij mee over de ondersteuning die op dat moment passend is. Ze begeleiden, zorgen voor de juiste informatie, denken mee, bieden een luisterend oor en leggen desgewenst contact met zorgorganisaties op het terrein van dagactiviteiten, wijkverpleging, of huishoudelijke hulp. Kortom: Casemanagers dementie zijn er voor hun cliënten en hun naasten.

Contact

Denkt u dat uw naaste de eerste verschijnselen van dementie heeft, zoals geheugenklachten, gedragsverandering of het kwijtraken van het overzicht? Of heeft u vragen omdat u nauw betrokken bent bij iemand in uw omgeving met dementie? Dan is het fijn om te weten dat de Casemanagers Dementie van QuaRijn er zijn om u te ondersteunen.

Regio Bunnik, Wijk bij Duurstede en Veenendaal

Bernadet Visser

M 06-82575461

E-mail B.Visser@QuaRijn.nl

Maandag t/m donderdag (woe tot 12 uur)

Regio Utrechtse Heuvelrug en Rhenen

Gea van der Molen

M 06 -82473308

E-mail G.vandermolen@QuaRijn.nl

Maandag, donderdag, vrijdag (tot 14 uur)