Jubileum RMA Verecos Open Tennistoernooi 2019 van BLTC De Nienhof`

16-06-2019, 16:10 | Lezersnieuws | Lenneke

Het RMA Verecos Open Toernooi van BLTC De Niënhof wordt dit jaar voor de 40ste keer georganiseerd

De eerste editie was in 1980. De Bunnikse tennisvereniging organiseert rondom het toernooi veel jubileumactiviteiten: van een extra feestavond en klaverjassen tot een gezellige loterij.  Deze activiteiten zijn toegankelijk voor leden van de vereniging, deelnemers aan het toernooi en bezoekers op het park. Het exacte programma wordt later bekendgemaakt via de site van De Niënhof. De inschrijving voor het toernooi is inmiddels geopend.

 

Er wordt gespeeld van zaterdag 3 augustus tot en met zondag 11 augustus

Dit jaar is de speelweek voor het eerst in week 32. Vorige jaren stond het toernooi een week eerder op de agenda. Vanaf zaterdag 3 augustus kan iedereen komen genieten van tennis op hoog niveau op de prachtige gravelbanen aan de Tolhuislaan.

 

Het Niënhof foodcourt wordt ook weer geopend

Iedere avond kunnen bezoekers van het toernooi terecht voor een heerlijke driegangenmaaltijd. Dit wordt volledig verzorgd door vrijwilligers: koks, gastvrouwen, gastheren en barkeepers zorgen voor lekker uitgeserveerde maaltijden.

 

Indeling van het toernooi via actuele speelsterkte

Er is nog een primeur: het toernooi wordt voor het eerst georganiseerd op de actuele speelsterkte van deelnemers. De organisatie verwacht dat dit tot nog meer spanning in het toernooi leidt. Ook betekent dit dat ook de beste spelers uit de regio zich kunnen inschrijven en meten met elkaar. De organisatie verwacht ook dit jaar weer een gezellig en sportief toernooi neer te zetten.