• de 1 km kinderloop

    Hans Kool

Je voornaam op je startnummer van Bunniks Mooiste?

08-08-2018, 22:02 | Lezersnieuws | Bunniks Mooiste

Je hebt de spandoeken misschien al zien hangen in Bunnik? Bunniks Mooiste komt steeds dichterbij!. Voor je het weet, is het 1 september. Schrijf je nu dus snel in voor dit supergezellige hardloopevenement.
Je kunt tot en met zondag 26 augustus tegen gereduceerd tarief inschrijven, en bij inschrijving uiterlijk 19 augustus komt ook je voornaam op het startnummer.

Voordelen van voorinschrijving zijn natuurlijk ook, dat je je op 1 september niet meer hoeft in te schrijven: geen gedoe met contant geld of bankpas, geen formulier invullen, alleen focussen op het lopen en gezellig treffen met andere deelnemers.
Na-inschrijving is alleen mogelijk op de middag van de loop (1 september).

Achterop je startnummer kun je je medisch paspoort invullen. Ook vind je daar je kortingsbon voor RunnersWorld Aart Stigter Utrecht. Na afloop niet weggooien dus, want je startnummer is geld waard!

Heb je je al ingeschreven, maar wil je toch nog meedoen aan de TempoTeamLoop, met collega’s/familie/vrienden/buren? Bedenk een leuke naam en mail ons (info@bunniksmooiste.nl) , dan hebben we dat zó gefikst!

Diverse teams hebben zich al ingeschreven, maar zijn nog niet compleet: er zijn 4-6 deelnemers nodig voor een team. Houd alsjeblieft in de gaten of je hele team zich heeft ingeschreven.

Voor meer informatie kun je terecht op onze website http://bunniksmooiste.nl/

en vragen kun je mailen naar info@bunniksmooiste.nl.

De organisatie van Bunniks Mooiste 2018 hoopt je op 1 september op het dorpsplein aan de Langstraat te Bunnik te zien!