• Pop-up Museum Oud Amelisweerd

    Pop-up Museum Oud Amelisweerd

Gloednieuw museum Pop-up Museum Oud Amelisweerd zoekt enthousiaste gastvrouwen en -heren

17-05-2019, 14:35 | Lezersnieuws | Saskia

Nog een paar weken en dan heropent het landhuis Oud Amelisweerd als Pop-up museum! Pop-up Museum Oud Amelisweerd wordt een bijzonder museum waar mens, natuur, kunst en geschiedenis elkaar ontmoeten. Het museum is een initiatief van Museum Huis Doorn, gesteund door de Stichting Samenwerkende Kasteelmusea Utrecht (SSKU) – Kasteel de Haar, Slot Zuylen en Kasteel Amerongen – en vrijwilligers van het landhuis Oud Amelisweerd.

Op een bijzondere manier wordt kunst en design met de niet eerder vertoonde pracht uit de collecties van de Utrechtse Kasteelmusea getoond. Het pop-up museum biedt verrassende tentoonstellingen tussen de fraaie 18e en 19e eeuwse behangsels die de muren van het landhuis sieren! Het museum opent voor het eerst haar deuren op 10 juni 2019.

De openstelling van Pop-up Museum Oud Amelisweerd is mogelijk dankzij de hulp van onze groep enthousiaste vrijwilligers. Zij vormen een hechte groep die de bezoekers met liefde en grote betrokkenheid vertellen over het huis en de tentoonstellingen. De charme van de locatie en de prachtige omgeving maken het mede tot een inspirerende plek.

Doe mee!

Lijkt het je leuk om samen met ons het museum tot een succes te maken? Meld je dan aan als gastheer, gastvrouw of winkelmedewerker. Als gastheer of -vrouw bij Pop-up Museum Oud Amelisweerd zorg je voor

Een prettige sfeer voor bezoekers en het team
Een gastvrije ontvangst
Informatie naar bezoekers over de (tijdelijke) tentoonstellingen

Wat wij bieden

Een gezellige, bijzondere werkplek op een unieke locatie
Een gemotiveerd en betrokken team
Vrijwilligersbijeenkomsten en –uitjes

We verwachten van onze vrijwilligers dat ze bereid zijn zich minimaal één dagdeel in de week in te zetten en 1 dagdeel in het weekend. Ook verwachten we dat je representatief bent, loyaal ten opzichte van je collega’s en dat je je aan de gemaakte afspraken houdt.

Lijkt het je leuk om als vrijwilliger een bijdrage te leveren aan Pop-up Museum Oud Amelisweerd? Je bent van harte welkom om ons team te komen versterken! Stuur ons een e-mail via werving@popupmoa.nl. Wij maken zo snel mogelijk een afspraak met je om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.