Geslaagde Wobbelbeurs! 

24-09-2018, 09:41 | Lezersnieuws | Wobbel

Zaterdag 22 september opende Wobbel weer de deuren voor de najaars- en winterbeurs. Al meer dan 25 jaar organiseert speel-o-theek Wobbel kinderkleding- en speelgoedbeurzen. Kopers uit de hele regio en soms zelfs nog verder komen graag naar deze beurs. Ook deze beurs werd gehouden in de ruimtes van kinderopvang Partou in Bunnik.

Al ruim voor 9.00 uur stond er al een rij met kopers die bijna niet konden wachten tot de deuren open zouden gaan. De rij was zo lang dat niet iedereen tegelijk naar binnen kon omdat er anders te veel mensen in het pand zouden zijn.  Wat kwamen mensen voor? Iemand gaf aan op zoek te zijn naar een goed skipak omdat er een vakantie naar Noorwegen op de planning staat, iemand anders hoopte regenlaarsjes maat 28 te scoren want ineens is het herfst en blijken de voeten van zoonlief flink gegroeid te zijn.  Een andere klant was juist op zoek naar leuke cadeautjes zoals puzzels en leesboekjes geschikt voor iemand in groep 3. Veel blije kopers verlieten het pand via de grote trap met grote tassen vol (winter)kleding, boeken, dvd’s en speelgoed. Door de vele klanten is zelfs besloten om een extra kassa te openen om de doorstroom te bevorderen.

Meer dan 40 vrijwilligers hebben keihard gewerkt om te zorgen dat op zaterdagochtend voor 9.00 uur alles klaar stond maar ook dat op zaterdag om 17.00 de overgebleven spullen konden worden opgehaald en de ruimtes van Partou weer netjes en in oorspronkelijke staat konden worden achtergelaten. Ook aan de stichtingen ‘Vrienden van Roemenië’ en ‘Babyspullen’ werd gedacht; goed om te zien dat mensen goede doelen willen steunen door bruikbare spullen achter te laten.  Beide stichtingen konden aan het eind van de dag hun auto’s en aanhangers vol met mooie en bruikbare spullen vullen.

Wobbel is zowel Partou als de beheerder van de Kersentuin zeer dankbaar voor het mogen gebruiken van de ruimtes want zo’n beurs organiseren zet wel even het hele gebouw op zijn kop. En uiteraard ook de inbrengers en de kopers want zonder inbrengers valt er niets te verkopen en zonder kopers wordt er niks verkocht!

De organisatie kijkt alweer uit naar de volgende beurs. Zet daarom 23 maart 2019 maar vast op de kalender. Same time, same place. Volg ons ook via facebook of check onze website. Daarop zal ook worden vermeld wanneer er weer met de uitgifte van verkoopnummers zal worden begonnen.