• Prins Peer, Jeugdprins Jarrie, Jeugdpresident Kamielio en President Schippie

    CV de Rijnpinters

Carnaval barst los in Ojik!

22-02-2019, 11:55 | Lezersnieuws | Per

De Rijnpinters uit Ojik hebben weer een volle carnavalsagenda in het weekend van donderdag 28 februari tot en met dinsdag 5 maart. In het aankomend carnavalsweekend worden er voor allen leeftijdscategorieën gezellige carnavalsactiviteiten georganiseerd. Prins Peer nodigt je van harte uit om een of meerdere van deze activiteiten bij te wonen!

Donderdagavond 28 februari zal het Plus Carnaval stamppottenbuffet worden georganiseerd voor alle ouderen binnen onze gemeenschap in de Leutbunker (dorpshuis van Ojik).

Vrijdagavond 1 maart organiseren de Leutkikkers de Pronkzitting in de Landgoederij. De sleuteloverdracht in de gemeente Kikkerloo start om: 20:00 uur. Aansluitend gevolgd door de feestavond.

Zaterdagmiddag 2 maart staat vanaf 14:00 uur de hele Lindenhof op zijn kop met allerlei attracties voor het Kindercarnaval. Entree: 2 euro per kind (ouders, grootouders en/of verzorgers hebben vrij entree).  Zaterdagavond 2 maart staat het Demasqué of te wel het gekostumeerd bal op het programma. De zaal is open vanaf 21:00 uur. Entree: 10 euro (vanaf 16 jaar).

Zondagochtend 3 maart begint de carnavalsdag traditiegetrouw met de Carnavalsmis. Dit jaar zal deze dienst worden gehouden in de Barberakerk in Kikkerloo (Bunnik). De mis start om 10:00 uur. Zondagmiddag 3 maart start om 13:11 uur de grootste en mooiste Carnavalsoptocht van de Kromme Rijnstreek. Gevolgd door de altijd gezellig Instuif XL in de Leutbunker!

Maandagavond 4 maart staat de Kinderdisco op het programma. De avond is van 18:30 uur tot 20:00 uur in de Leutbunker. Er zal limonade en snoep zijn voor de kinderen. Entree is gratis voor iedereen. Maandagavond 4 maart sluiten wij de laatste avond in het hofje van de Leutbunker met het Kielenbal. Zaal is open vanaf 21:00 uur. Entree: 5 euro.

Dinsdagavond 5 maart wordt het carnavalsweekend afgesloten met het Haringhappen in Café Twins. De avond start om 21:00 uur. Vrij entree voor iedereen.

Donateurs hebben op vertoon van hun donateurskaart gratis toegang voor alle activiteiten.

Kijk voor meer informatie over de Rijnpinters en hun programma op www.rijnpinters.nl.

Prins Peer, President Schippie en hun gevolg wenst iedereen een fijn carnaval. ALAAF, ALAAF, ALAAF!