• Business Boksen

    Simone Sombroek
  • Simone Sombroek en Eugéne Sedney

    Simone Sombroek

Business Boksen, een nieuwe en originele manier van teambuilding

15-12-2017, 11:50 | Lezersnieuws | Business Boksen - Simone Sombroek

Zeist -Business Boksen, een uitdagende vorm van teambuilding. Kom op een andere manier in beweging. We maken een krachtige combinatie van een Persoonlijkheidsanalyse dmv Insights Motivation Kleur Profielen en leren je met tips & tricks vanuit het boksen in beweging te komen. Leer jezelf en elkaar als team beter kennen en ga Business Boksen.

Simone Sombroek van I Love Colours en Eugéne Sedney van Boksschool Sedney in Zeist zetten mensen in beweging. Boksen als metafoor om de onderlinge (team)communicatie te verbeteren. We zetten een 1e blijvende stap in veranderend gedrag, van binnenuit. Deelnemers ervaren ter plekke hoe ze instinctief reageren als ze de bokshandschoenen aantrekken of in de ring gaan staan en uit hun comfort zone komen. Dat nieuwe gedrag levert zelfinzicht op, verbetert de prestatie in het bewustwordingsproces van ineffectief en effectief gedrag. Zodat de samenwerking en onderlinge veerkracht verbeterd.

Van elke Business Boks sessie maken we een onvergetelijke ervaring, met betekenis. Zelfs mogelijk bij jou op de werkvloer, incl. een eigen Boksring. Samen ontwikkelen we veerkracht en optimaliseren we de teamprestaties.

Verwacht inspiratie, enthousiasme, inzicht in je reactie & activatie profiel en uitdaging. Reken op zinvolle inhoud, verrassende eyeopeners, een handreiking met toepasbare ideeën. Technieken die wij toepassen zijn: krachtige betekenisvolle woorden, Insights Motivatie Kleur Profielen en inzicht in onze handelen. Veiligheid staat voorop in deze workshop. Deelname aan de workshop vereist geen specifieke conditie en kan in makkelijk zittende (werk) kleding worden gevolgd. Ga samen een keer Business Boksen, ervaar, zie en leer je eigen kracht ten volle te benutten. Het heeft direct impact!

Op de facebookpagina: Business Boksen volgt de uitnodiging voor een kennismakingsworkshop, eind januari 2018. Meer op de website : Business-Boksen.nl of contact opnemen via Email: businessboksen@ilovecolours.nl of mobiel Simone Sombroek: 06 - 271 271 44