• De Bunniks Ride Mijlpaaltjes

    foto: GVH

BUNNIKS RIDE 2018: INSCHRIJVEN KAN NOG STEEDS

14-06-2018, 12:04 | Lezersnieuws | Gerrit

Op zondag 24 juni aanstaande wordt voor de tweede keer Bunnik’s Ride georganiseerd. “Dit jaar niet alleen voor wielrenners, maar voor iedereen die kan fietsen”, aldus Chris de Graaf van C-VIS. Nieuw dit jaar is dat er ook ‘fiets-verrassings-routes’ zijn van 25 en 50 km voor niet-wielrenners en voor de allerkleinsten een "dikke banden race'' . Onderdeel van de routes is een exclusief bezoek aan het nieuwe Prinses Maxima Centrum. 

Het gaat erg goed met de inschrijvingen. “We gaan alweer richting de 200 deelnemers, maar er kunnen er nog meer bij. “Schrijf je dus snel in”, volgens Gerrit van Heusden. Alle deelnemers worden ontvangen met koffie en koek en na afloop wordt iedereen getrakteerd op een drankje en gratis kibbeling. Een DJ zorgt voor de muzikale ondersteuning. Het belooft dus weer een gezellige en sportieve dag te worden. Fiets je niet mee maar wil je wel een bijdrage leveren? Dat kan door donateur of sponsor te worden, maar kan ook door je in te zetten als vrijwilliger. Er zijn nog diverse taken waarvoor we vrijwilligers zoeken.

Het Prinses Maxima Centrum  is op 5 juni jongstleden officieel geopend door Koningin Maxima. De eerste kinderen worden er inmiddels behandeld. Ieder jaar worden er ongeveer 600 kinderen  geconfronteerd met kanker. Op dit moment geneest ongeveer 75%. Het nieuwe centrum wil dit percentage echter veel hoger brengen, minimaal op 90%. Hiervoor is specialistisch onderzoek nodig. Iedere euro is daarom meer dan welkom.

Inschrijven voor de fietstocht of een bijdrage leveren kan via www.bunniksride.nl. Meer informatie via info@bunniksride.nl of telefonisch via 0683 655 609.