• Winnaars Penalty Bokaal 2019.

    SV AURORA

Alternatieve afsluiting seizoen bij SV AURORA.

03-06-2019, 13:55 | Lezersnieuws | Peter

Normaal werd het seizoen afgesloten met de AURORADAG. Helaas kon dat dit seizoen niet en werd er een alternatieve afsluiting van het seizoen '18-'19 afgelopen zaterdag  georganiseerd met daarin de strijd om de Penalty Bokaal.

Doordat de JO19-1 de Finale van de KNVB beker in Uithoorn speelde waren er een aantal oudere jeugdteams niet aanwezig. het werd een mooie zaterdagmiddag met veel zon en deelnemers. De keepers, Britt de Greeff (MO15-1), Sietse Wieman (JO13-1) en William Vogel (4e eltatal en oud keeper van het 1e Elftal) hadden het zwaar maar brachten veel deelnemers met geweldige reddingen tot wanhoop. Toch lukte het enkele deelnemers de keepers kansloos te laten en daarmee de Penalty Bokaal in ontvangst te mogen nemen. 
De winnaars waren: Marijn Spithoven (JO9-2M), Evi Pieck (MO13-1), Yfke de Leeuw (MO11-1), Wouter Obbink (JO13-1), Cas de Goede (JO11-10) Olivier de Leeuw (JO9-1) en Dianthe Brouwer (MO15-1).
Niet op de foto: Thijmen de Klein (JO15-1), Stijn Nielen (JO11-2) en Seger Nielen (Mini's).

Tijdens de afsluiting ontving het Jeugd bestuur uit handen van Paul de Wit namens de kaartclub van SV AURORA een cheque ter waarde van 1400,00 Euro. Gedurende het seizoen organiseert AURORA een klaverjas- en jokercompetitie waarbij de deelnemers een kleine vergoeding betalen. Aan het eind van deze competitie wordt het positieve saldo beschikbaar gesteld aan het Jeugdvoetbal van de club. Jeugd voorzitter Eric van Rooijen bedankte Paul de Wit en alle deelnemers die dit hebben mogelijk gemaakt.