• Wijn aan de Rijn 2017

    Mark Wilshaus

5e editie Wijn aan de Rijn: een netwerkfeest voor iedereen

18-09-2017, 11:30 | Lezersnieuws | Mark Wilshaus

18 september 2017

BUNNIK - Donderdag 7 september kwamen ruim 450 ondernemers uit de regio bijeen in de tuin van Kasteel Cammingha in Bunnik voor de vijfde editie van netwerkevenement 'Wijn aan de Rijn'. De jubileumeditie was met recht een netwerkfeestje: alle genodigden genoten aan de Kromme Rijn van een mooi glas wijn, walking dinner en goed gezelschap.

Oud-burgemeester van Bunnik, Hans Martijn Ostendorp, die enkele dagen voorafgaand aan 'Wijn aan de Rijn' nog zijn afscheid vierde in De Landgoederij, mocht voor het vijfde jaar op rij het event openen. Na zijn enthousiaste speech bracht hij met gasten een toost uit, waarna het netwerken kon beginnen. Hoewel het tot het laatste moment spannend was of het droog zou blijven, was ook het weer uiteindelijk ook perfect.

Dit jaar waren maar liefst 27 bedrijven uit de regio als partner betrokken bij 'Wijn aan de Rijn'. Bedrijven uit verschillende branches en sectoren, maar wel allemaal uit de regio. "Dit maakt Wijn aan de Rijn zo uniek," vertelt Rob Peek van BHG "de verschillende bedrijven nodigen ieder hun eigen gasten uit. Waar gasten in het begin van het event nog bij hun gastheer of gastvrouw blijven, zie je dat naar mate de avond vordert de gasten van verschillende bedrijven gaan mengen. Zo krijg je een heel gemêleerd gezelschap. Bij 'Wijn aan de Rijn' staan gezelligheid en het verbinden van mensen echt centraal".

Zoals de naam al doet vermoeden is ook goede wijn een belangrijk element van 'Wijn aan de Rijn'. Vanuit de grote wijnbar voorzag sommelier Kasper Scholten van de Hoefslag in Bosch en Duin de gasten van deskundig wijnadvies. De Landgoederij zorgde voor een walking dinner, streekgerechtjes, foodtrucks en een bijzondere netwerkbeleving.

"Al met al kijken we met elkaar weer terug op een zeer geslaagde editie die we samen met alle partners hebben neergezet. Het was een feest voor iedereen, we kijken nu al weer uit naar volgend jaar!" aldus Rob Peek. Een overzicht van alle partners, foto's en meer informatie vindt u op www.wijnaanderijn.nl