• Illustratie behorend bij de training

    Ingrid Grutters-Korenromp
  • De zussen Marion Korenromp en Ingrid Grutters-Korenromp

    Ingrid Grutters-Korenromp

Trainingsdag 2: Uit de grond van m'n hart

17-08-2018, 16:24 | Lezersnieuws | Ingrid Grutters-Korenromp

Datum:

vrijdag 21 september 2018, 09:30 tot 12:30

Locatie:

Kerkepad 3
De Witte Huisjes
Bunnik

Terwijl de hittegolf Nederland overspoelde, werkten de zussen Korenromp hard aan een training die ze in september in Bunnik gaan geven. Ze vertellen waar deze over gaat.

Het viel ons op dat iedereen de hitte anders beleefde, vertelt Ingrid Grutters-Korenromp, de jongste van de twee zussen en woonachtig in Odijk. De een vond het heerlijk. De ander vond het verschrikkelijk. Blijkbaar kijken we allemaal anders. Dat is precies waar de training over gaat: hoe kijk jij eigenlijk naar de wereld om je heen?

De aanleiding voor deze training is het boekje dat oudste zus Marion Korenromp vorig jaar publiceerde: Dit geloof je niet. Er kwamen reacties die zeiden: dat wat jij meemaakt als pastor, dat maak ik ook mee als leraar, stewardess of welk ander beroep dan ook. Alleen doe ik er verder niets mee. In die reacties heeft Marion een verlangen gehoord om die prachtige, grappige, ontroerende momenten uit het leven niet verloren te laten gaan.

Marion licht toe: De training bestaat uit een prachtige combinatie van stilteoefeningen en creatieve opdrachten. Verder gaan we werken met het octaaf. Dat is een boeiende manier om de tijd (die altijd lijkt te vliegen en ongrijpbaar schijnt) tot je vriend te maken. Wat de training je oplevert? Ingrid somt op: De training geeft je allereerst de tijd en de mogelijkheid om tot rust te komen. Hierdoor ben je je er (meer) van bewust waar je op dit moment in het leven staat en wat je hart nodig heeft om verder te kunnen groeien. Daarom hebben we de training ook ?Uit de grond van mijn hart? genoemd.

Wil jij dat ook? Wil jij ook het gewone als iets bijzonders kunnen ervaren? Marion Korenromp en Ingrid Grutters-Korenromp hebben beiden ruime ervaring in het persoonlijk begeleiden van mensen en helpen je graag ontdekken waar jij de parels in jouw leven van alledag kunt vinden. De training bestaat uit 3 vrijdagochtenden. De eerste twee staan gepland op: 14 en 21 september 2018, van 9.30 tot 12.30 uur, De Witte Huisjes, Bunnik. De terugkom-ochtend zal plaatsvinden in maart 2019. In de tussenliggende periode ontvang je via de mail aanvullende opdrachten. Kosten: 125,- euro. Vragen en aanmelden via: mar.korenromp@outlook.com