• Een impressie van de Meetup

    GroenLinks

Reis met GroenLinks Bunnik naar de Meetup met Jesse Klaver in Utrecht

14-01-2017, 09:40 | Lezersnieuws |

Datum:

maandag 30 januari 2017, 18:45 tot 22:00

Locatie:

Vredenburgkade 11, Bunnik
Verzamelen: station Bunnik. Meetup: Tivoli Vredenburg, Utrecht
Bunnik

Op maandag 30 januari vindt in Utrecht een grote Meetup met Jesse Klaver plaats. Wie belangstelling heeft om mee te gaan kan met GroenLinks afdeling Bunnik meereizen. We nemen de trein van 18:52 vanaf station Bunnik. De Meetup vindt plaats in Tivoli Vredenburg en start om 19.30.

In aanloop naar de verkiezingen spreekt Jesse Klaver in het hele land op Meetups. De afgelopen maanden waren deze Meetups in de grote popzalen van Nederland allemaal vol. Na Meetups in de Melkweg in Amsterdam en het Paard van Troje in Den Haag komt Jesse maandag 30 januari naar Tivoli Vredenburg in Utrecht.

Tijdens de Meetup gaat Jesse Klaver met het publiek in gesprek. Voordat Jesse speecht zullen een aantal andere interessante gasten optreden. Er is die avond na de speech van Jesse alle gelegenheid om hem vragen te stellen. Heb je een vraag of ben je gewoon heel benieuwd naar de avond? Kom dan naar de Meetup.

Vanuit Bunnik reizen een aantal mensen samen. GroenLinks-lid of niet, iedereen is welkom. We verzamelen om 18.45 op spoor 1 en nemen de trein van 18:52.

De Meetup vindt plaats in Tivoli Vredenburg, Vredenburgkade 11, Utrecht. Het is nodig om jezelf van tevoren aan te melden voor de Meetup. Dat kan gratis via deze link: https://steun.groenlinks.nl/page/s/Meetup_Utrecht