• Pasen bij De Landgoederij

    nvt

Pasen bij De Landgoederij

11-04-2017, 17:16 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 16 april 2017, 10:30 tot 13:30

Locatie:

Camminghalaan 30, Bunnik
De Landgoederij
Bunnik

Speciaal voor Pasen opent De Landgoederij in Bunnik haar deuren voor een paasbrunch voor het hele gezin. U wordt op 1e paasdag vanaf 10.30 uur ontvangen met een feestelijke amuse, waarna om 11.00 uur een uitgebreid voorjaarsbuffet wordt geopend voor jong én oud, grotere én kleinere groepen.

Paasbrunch

Samen genieten van een uitgebreid buffet voorjaarsgerechten van onze chef Barry en zijn team. Proef het voorjaar in de huisgemaakte salades, soep, rijk belegde broodjes, warme gerechten en smoothies. Uiteraard ontbreken verschillende eiergerechten niet en zijn er verschillende zoete lekkernijen!

Kids activiteiten

Uiteraard wordt er ook aan de kleine gasten gedacht. Speciaal voor de jonge gasten is er een kinderpaasbuffet, een tafel om paasknutsels te maken en.. in de kasteeltuin naar hartenlust paaseieren zoeken!

Unieke locatie

De Landgoederij is een unieke locatie gevestigd in een oude boerderij die recentelijk is gerenoveerd, gelegen aan de rivier de Kromme Rijn op slechts enkele minuten van Utrecht. De mooie groene omgeving en de ligging aan de rivier de Kromme Rijn maken De Landgoederij uniek in het midden van Nederland. Een prachtige locatie met een moderne, trendy uitstraling waar de sfeer van vroeger, de authenticiteit en de gezelligheid bewaard zijn gebleven.

Meer informatie? www.delandgoederij.nl/pasen