Oscar Winnaar Manchester by the Sea in Filmhuis Odijk: een film waar je stil van wordt

22-10-2017, 11:10 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 3 november 2017, 20:00 tot 22:00

Locatie:

Singelpark 5, Odijk
Schoudermantel
Odijk

Na het plotse overlijden van zijn broer Joe krijgt Lee Chandler, een klusjesman die een strijd voert met zijn verleden en innerlijke demonen, te horen dat hij het voogdijschap heeft gekregen over zijn neefje Patrick.

Nu verwacht je misschien een zware en verdrietige film, maar humor komt ook ruimschoots aan bod. De kracht van de film is de manier waarop de acteurs zichzelf hun personages - met al hun complexiteit en verdriet - hebben weten eigen te maken. Regisseur Lonergan stuurt ze niet in een rechte lijn naar de slotscène, maar over de hobbelige, ongemakkelijke en onvoorspelbare wegen van rouw. Een film waar je stil van wordt.

Vrijdag 3 november om 20.00 uur in de Schoudermantel in Odijk. Kaarten kosten 6 euro en zijn in Odijk verkrijgbaar bij Slijterij Barrique. In Bunnik bij 't Frietmanneke (voorheen Eat&Joy). In Werkhoven bij bakkerij Sjaak Doeleman.

Wilt u op de hoogte blijven van de geplande films? Meldt u aan voor de mailinglijst via info@filmhuisodijk.nl - zo krijgt u als eerste bericht! Kijk ook op www.filmhuisodijk.nl