• Melklaantje Kasteel Lunenburg

    Mirjam Gelinck
  • Kasteel Lunenburg

    Mirjam Gelinck

Open Tuin Weekend Kasteel Lunenburg in Langbroek

13-06-2017, 17:11 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 1 juli 2017, 16:37 tot zondag 2 juli 2017, 16:37

Locatie:

Langbroekerdijk A 97, Bunnik
Kasteel Lunenburg in Langbroek
Bunnik

Noteer alvast in uw agenda het weekend van 1 en 2 juli 2017, want dan is de tuin van Kasteel Lunenburg te bezichtigen van 10 tot 17 uur.

De Langbroekerdijk is een favoriete fietsroute met mooie doorkijkjes naar verscholen paradijsjes. Het eerste weekend van juli heeft u de gelegenheid om door de prachtige tuin te wandelen van Kasteel Lunenburg. Ook het aangrensende natuurgebied is te bezoeken. Maak kennis met de enthousiaste tuinmannen die u graag uitleg geven.

Verkoop planten

De planten die tijdens dit weekend te koop zijn, worden door de tuinmannen gekweekt.

Imker

Op Lunenburg houdt imker Ton Nahuijsen bijen. Ton vertelt u graag en vol passie over zijn bijenstal. Bij voldoende opbrengst wordt de honing geoogst en verkocht tijdens dit weekend.

Handwerk

Medewerkster Petra van Dijkhuizen is creatief en zeer handig met de haaknaald. Zij biedt haar kleurige handwerk te koop aan.

Kunst

Er is tevens een verkoopexpositie van kunstwerken van Rini Klaver, Jan Grotenbreg en Jettie van der Zwet. Het is een zeer divers aanbod van beelden en schilderijen.

Terras

Op het terras onder de oude bomen kunt u even heerlijk wegdromen en uitrusten onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij. De zelfgebakken cake smaakt extra goed na een tuinwandeling. Met een beetje geluk hoort u de specht hoog boven u in de bomen.

Van Leeuwen Kaas

Bij het terras zal een sympathieke Citroen HY staan waar u verrassende lekkernijen kunt proeven van kaasspecialist van Leeuwen uit Doorn.

Goed doel; Jeugdsportfond Wijk bij Duurstede

De opbrengst van de entrée, verkoop consumpties, planten, handwerk, honing en een deel van de opbrengst van de kunstverkoop komt dit jaar ten goede aan het Jeugdsportfonds in Wijk bij Duurstede,

Toegangsprijs: € 3,50 per persoon.

Lees meer op www.kasteellunenburg.nl