• Aankondiging flyer

    Iris

Ladies Night- Ibiza Fair

04-05-2018, 16:09 | Lezersnieuws | Marinda Schrijver

Datum:

vrijdag 11 mei 2018, 15:00

Locatie:

Singelpark 5
De Schoudermantel
Odijk

Ladies Night- Ibiza Fair

De Schoudermantel

Odijk - Vrijdag 11 mei organiseert De Schoudermantel in samenwerking met vrijwilligers ?Ladies Night- Ibiza Fair?. Tijdens deze dag zijn er verschillende stands aanwezig. Aan de mannen en kinderen is ook gedacht. Zorg dat je erbij bent en kom met het hele gezin! Toegankelijk voor alle leeftijden.

Om 15:00 uur gaan de deuren open en tot 21:00 uur heb je de tijd om te shoppen. Daarna blijft de bar open en doen we nog gezellig een drankje. De entree is gratis, iedereen krijgt een welkomstdrankje en er is voldoende mogelijkheid tot gratis parkeren. Ook is er een loterij met mooie prijzen van de deelnemende standhouders, waar iedereen een gratis lootje voor krijgt. Check ons evenement op Facebook voor de deelnemende standhouders en het laatste nieuws.

Wil je ook komen staan met jouw bedrijf of producten? We hebben nog een paar plekjes vrij, maar wees er snel bij! Stuur een mailtje.

Adres: De Schoudermantel, Singelpark 5 in Odijk. Facebookpagina: Jongerenwerk De Schoudermantel. Evenement: Ladies Night ? Ibiza Fair Contactpersoon: Marinda Schrijver, mschrijver@schoudermantel.nl

Jongerenwerk De Schoudermantel