• Oliebollenactie

    Midlandia

Koop op 23 november oliebollen voor Korfbalvereniging Midlandia!

13-11-2016, 22:40 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 23 november 2016, 17:00 tot 20:00

Locatie:

, Bunnik
Bunnik (kern Bunnik)
Bunnik

Midlandia bezorgt oliebollen samen met Bakker Vonk! Op woensdag 23 november bakt korfbalvereniging Midlandia voor u oliebollen. Die verkopen onze jeugdleden daarna aan huis aan huis. De oliebollen worden door korfballers bereid met het overheerlijke beslag van bakker Vonk, de echte bakker. Meesterbakker Adriaan begeleidt in zijn eigen bakkerij Midlandia bij dit heerlijke karwei.

Uit praktische overwegingen is het aanbod simpel: een zak met 5 oliebollen kost €5. De oliebollen zijn uiteraard herkenbaar aan het Midlandia-logo. U kunt de jeugdleden in Bunnik verwachten op 23 november tussen 17u en 20u.

Uiteraard is iedereen welkom om bij Midlandia een keer mee te trainen. Korfbal is een energieke teamsport waar Nederland in uitblinkt! Mannen en vrouwen spelen samen in een team en er kan op ieder niveau en elke leeftijd mee gedaan worden. Voor kinderen vanaf 3 jaar is er de gezellige Kangoeroe KLUP. Kijk op www.midlandia.nl voor uw trainingstijden of neem contact op met een van onze bestuursleden. U bent van harte welkom!