Kom met uw vragen naar het Digi-Café

26-04-2018, 11:58 | Lezersnieuws | Vanessa Barendregt

Datum:

woensdag 2 mei 2018, 10:00

Locatie:

Rijneiland 7
Dorpshuis
Odijk

Kom met uw vragen naar het Digi-Caf?
Elke woensdagmorgen bent u welkom met uw vragen over smartphone, tablet of laptop.

Als u digitaal fit bent, kunt u met uw tablet, smartphone en computer doen wat ? graag wilt. Het Digitaal Caf? is er voor iedereen die digitaal fit wil zijn, maar hier af en toe wat hulp bij nodig heeft. Komt u er even niet uit? Bij het Digitaal Caf?, op de woensdagmorgen, wordt u verder geholpen door de vrijwilligers van de Huiskamer van Odijk. Neem uw tablet, smartphone of laptop mee, dan wordt u geholpen. Meegenomen apparatuur dient te zijn opgeladen. Vragen over de PC worden mondeling behandeld zover als mogelijk. In uitzonderlijke gevallen komt de vrijwilliger aan huis, echter alleen nadat de hulpvrager eerst bij het Digi Caf? is geweest. De hulpvrager dient zijn wachtwoorden en inlogcodes paraat te hebben. De vrijwilliger zal er nooit naar vragen, maar om bepaalde problemen op te lossen kan het noodzakelijk zijn dat deze wachtwoorden of inlogcodes moeten worden ingevoerd.

Ook als u weinig of niks afweet van digitale media, maar hier meer over wil weten, of gewoon eens wil zien hoe een tablet of iPad werkt, bent u van harte welkom om langs te komen en uw vragen te stellen aan onze vrijwilligers en ervaringen met gebruikers te delen.

Waar en wanneer? Het Digi-caf? wordt georganiseerd elke woensdagmorgen tussen 10.00 uur en 11.00 uur in de Huiskamer van Odijk. De Huiskamer bevindt zich in het Dorpshuis, Rijneiland 7 te Odijk.