• Vogeltaartjes maken

    Botanische Tuinen Utrecht

Kinderactiviteit: Vogeltaartjes maken in de Botanische Tuinen Utrecht

09-11-2017, 14:30 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 29 november 2017, 11:00 tot 15:30

Locatie:

, Bunnik
Botanische Tuinen Utrecht
Bunnik

Wat is er nu leuker dan lekker knutselen en daar nog dieren mee helpen ook?

Op woensdag 29 november kunnen kinderen (én hun (groot)ouders) daarom weer aan de slag in ons Scholierenlab om allemaal lekkere hapjes te maken voor vogels in de tuin of op het balkon.

Voor al die hongerige wintervogels is in de winkel van alles te koop. Maar het is toch veel leuker om zelf wat lekkers voor ze te maken? Wat dacht je van een overheerlijk pittentaartje of een smakelijke pinda- of bessenketting? Dennenappels gevuld met vogelpindakaas vallen natuurlijk ook niet te versmaden en zien er nog leuk uit ook. Kom je ook lekkere hapjes maken zodat de vogels in je tuin of op je balkon deze winter heerlijk kunnen smullen?

Je kunt inlopen van 11.00 tot 15.00 uur en kinderen van alle leeftijden zijn welkom, al is, zeker voor de kleintjes natuurlijk wel wat begeleiding van (groot)ouders nodig.

De toegang is gratis voor kinderen t/m 12 jaar (alleen onder begeleiding), maar voor het materiaal wordt een bijdrage van € 5,- gevraagd. Om te weten hoeveel materiaal nodig is, willen de we graag weten hoeveel kinderen er komen. Geef je uiterlijk 27 november op via botanische.tuinen@uu.nl of via 030-2531826.

Inloop van 11.00-15.30 uur. Kosten € 5,-.