Kids Christmas 10 & 11 december in Bunnik

01-12-2016, 09:51 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 10 december 2016, 09:42 tot zondag 11 december 2016, 09:42

Locatie:

Parallelweg 9, Bunnik
Buitengoed de Boomgaard
Bunnik

ONTDEK KIDS CHRISTMAS

10 & 11 december 2016

Een uniek kidsadventure in Bunnik

Iedereen uit de omgeving van Utrecht heeft ervan gehoord of is er geweest;

Kerstbomenkwekerij Van Zijl op Buitengoed de Boomgaard in Bunnik.

Al 40 jaar lang een begrip onder de rook van Utrecht. Ieder jaar in december trekken jong & oud de kaplaarzen aan voor een spannende zoektocht naar de meest mooie & verse kerstboom in het Dennenbos. Dit jaar pakken we extra uit op een overdekt kerstplein met tal van kids activiteiten zodat het familie gevoel compleet is. Met een mix van het oude vertrouwde & het nieuwe verrassende staan

10 en 11 december in het teken van horen, zien, proeven & beleven.

Waan je in de wereld die Kerst heet, in een écht Dennenbos. Zo groot heb je de kerstbomen nog nooit gezien. Met een stoere foodtruck voor de lekkere trek, heerlijke muziek, zoete marshmallows roosteren boven het kampvuur en sminken tot het laten zetten van glittertattoos. Op deze bijzondere plek verveelt geen kind zich. Ook kun je op de foto met de kerstman, of je waagt een kansje op het reusachtige springnet in het bos. Een unieke beleving die je alleen bij ons vindt. Ben je meer van het knutselen? Dan versier je je eigen kerstboompje of ga je popcorn poppen boven het kampvuur.

Voor de harde werkers ligt er de uitdaging om je eigen kerstboom om te hakken samen met je vader of moeder, opa of oma. Maak een foto van jezelf in actie en je hebt een geweldige foto voor een kerstkaart. Niet getreurd voor alle papa's en mama's, want naast winterse lekkernijen kun je je hart ophalen in het kerstwinkeltje bomvol hebbedingen & interieurspulletjes om de kerst compleet te maken.

Kortom, een echt familie uitje. Wij hebben er nu al zin in!

Met een kerstgroet,

Familie Buitengoed de Boomgaard

Ontdek www.buitengoeddeboomgaard.nl of kerstbomentekoop.nl voor meer informatie.