• In kerstsfeer komen op de Werkhovense kerstmarkt

    Carla Veenman

Kerstmarkt Werkhoven op 16 december

12-11-2017, 19:41 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 16 december 2017, 14:00 tot 19:00

Locatie:

Herenstraat 11, Werkhoven
RK kerk Werkhoven
Werkhoven

Op zaterdag 16 december vindt de jaarlijkse kerstmarkt in Werkhoven plaats. Deze markt ondersteunt de actie 't Dak van Werkhoven', om het leien dak van de katholieke kerk te vervangen. Aanwezig zijn het vertrouwde Rad van fortuin, kramen met kerstspullen, en meerdere kinderattracties. Uiteraard is een hapje en drankje te verkrijgen en wordt alles muzikaal omlijst met de zangkoren uit de gemeente Bunnik.

Adopteer een lei

De renovatie neemt nu echt vorm aan doordat de procedure van aanbesteding is gestart. Tijdens de kerstmarkt kunt u een lei adopteren voor 5 euro per stuk en uw naam op de achterkant van de lei vastleggen. U ontvangt dan ook een uitnodiging voor de speciale bijeenkomst als de renovatie daadwerkelijk van start gaat.

Reserveer het in de agenda

De markt wordt gehouden rondom de kerk aan de Herenstraat 11 in Werkhoven van 14.00 tot 19.00 uur. Een mooi moment om de laatste kerstversieringen aan te schaffen en alvast in de sfeer van kerst te komen!

Ondernemers welkom

Daarnaast is deze kerstmarkt deels commercieel van opzet. Ondernemers van binnen en buiten Werkhoven kunnen zich nog aanmelden om een kraam te huren. Ook personen die aan kerst verwante workshops willen promoten zijn welkom.

Voor meer informatie over de kerstmarkt en de verhuur van kramen kunt u contact opnemen met:

werkhoven@pj23.nl of 0343-551201. Zie ook www.dakvanwerkhoven.nl.