• Affiche kerstactie 2017

    Lions Bunnik

Kerstactie Lions Club Bunnik 16 december

03-12-2017, 15:40 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 16 december 2017, 08:30 tot 16:30

Locatie:

, Bunnik
Supermarkten Bunnik, Odijk en Werkhoven
Bunnik

Jaarlijkse Kerstactie Lions Club Bunnik

Traditiegetrouw organiseert de Lions Club Bunnik - dit jaar voor de tweeën- twintigste opeenvolgende keer - de Kerstactie. Bij de supermarkten in Bunnik, Odijk en Werkhoven zullen op zaterdag 16 december aanstaande supermarktartikelen worden ingezameld, waarmee kerstpakketten zullen worden samengesteld. Cliënten van de RSD, alsook contacten van Caritas, Diaconie en de Vluchtelingen Werkgroep Bunnik worden rechtstreeks door hen benaderd met de vraag of zij belangstelling hebben zo'n kerstpakket te ontvangen.

Deze actie voorziet bij een steeds grotere groep mensen in de behoefte aan een extraatje rond de feestdagen. Vorig jaar heeft de Lions club 170 pakketten kunnen uitdelen en hoopt dat dit jaar weer met uw medewerking te kunnen doen. De dozen zijn dit jaar gesponsord door Adviescentrum Lammers uit Bunnik.

Tevens zamelt de Lions Club DE koffiepunten in, welke aan de voedselbank in Wijk bij Duurstede ten goede zullen komen. U kunt uw DE punten op deze zelfde dag inleveren in een speciaal daarvoor opgestelde box.

Mocht U ook een kerstpakket willen ontvangen, maar niet rechtstreeks door bovenstaande instanties worden benaderd, stuurt U dan een briefje naar Postbus 19, 3980 CA Bunnik, onder vermelding van Uw adresgegevens.

Met steun van de bewoners in de gemeente Bunnik, rekent de Lions Club Bunnik ook dit jaar weer op een geslaagde Kerstactie.