• Annemiek Westerman, Haak- & BreiCafé, Huiskamer van Odijk

    prive

Haak- & BreiCafé Odijk start weer

28-05-2018, 11:17 | Lezersnieuws | Irene de Kruijf

Datum:

woensdag 13 juni 2018, 10:00 tot 11:00

Locatie:

Rijneiland 7
Dorpshuis
Odijk

In juni start in Odijk weer het Haak- & BreiCaf?. Elke 2e woensdag van de maand organiseert de Huiskamer van Odijk het Haak-& BreiCaf? in het Dorpshuis, voor jong en oud. ?Daaronder valt breien, haken, borduren, punniken... Eigenlijk alles wat met handwerken en draad te maken heeft? aldus organisator Annemiek Westerman. Annemiek is vrijwilliger bij de Huiskamer van Odijk en haakt en breit graag. ?Er zijn vast meer dames in Odijk die het leuk vinden om naar het Haak- & BreiCaf? te komen.? Vorig jaar werd het in de avond georganiseerd en dat bleek geen geschikt moment. Nu is het onder schooltijd - handig voor moeders met schoolgaande kinderen - en voor ouderen is het fijn om niet meer door het donker te moeten ?s avonds.

Annemiek is elke 2e woensdagochtend in de Huiskamer van Odijk aanwezig als gastvrouw en zorgt dat de grote tafel een gezellige plek is om samen creatief bezig te zijn met naald en draad.

Neem je eigen werkje mee, deel kennis, ervaring en ontmoet dorpsgenoten. Ook als je de techniek nog niet beheerst ben je welkom. Het Haak-&BreiCaf? is van 10.00-11.00 uur. Dan staat de koffie klaar. Langer blijven mag ook. Tot 12.00 uur is de Huiskamer geopend. Kom je ook op woensdag 13 juni? Aanmelden is niet nodig. Locatie: Rijneiland 7.

De Huiskamer van Odijk organiseert activiteiten voor haar leden. Nog geen lid? Kom gewoon een keertje mee doen. Een lidmaatschap kost 2 euro per maand. Voor meer informatie bel 06-23707137 of mail naar info@huiskamervanodijk.nl.