Denk mee met P21 over de komende 4 jaar

06-09-2017, 19:00 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 21 september 2017, 20:00 tot 22:00

Locatie:

Kampweg 2, Bunnik
De Deel
Bunnik

Donderdag 21 september houdt P21 een avond over de politieke keuze van de komende 4 jaar. Iedereen is van harte welkom om mee te denken en zo mee te bepalen wat de inzet wordt van deze partij in de gemeenteraad.

Volgend jaar maart zijn er weer verkiezingen voor de gemeenteraad. P21, de lokale samenwerkingspartij in Bunnik van PvdA, GroenLinks en onafhankelijke leden is daarom bezig het nieuwe verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst van raadsleden op te stellen. P21 zit nu met 6 zetels (van de 15 totaal) in de raad en heeft één van de twee wethouders in het college.

Graag willen we van de inwoners van Bunnik horen wat zij belangrijk vinden om in de komende jaren aandacht aan te besteden. Mogen er nieuwbouwprojecten ontwikkeld worden? Hoe loopt de met de zorgverlening aan mensen? Moeten de winkelcentra autoluw worden?

Graag horen we welke punten u belangrijk vindt. Of misschien hebt u belangstelling voor het werk van de gemeenteraad. Dan is deze avond een mooie kans om kennis te maken.

De avond vindt plaats op donderdag 21 september, 20.00 uur, in de Deel, Kampweg 2, Bunnik. Iedereen met enige interesse in groene en sociale politiek is welkom. Voor vragen, ga naar het contactformulier op www.p21.nl.