• Brigida

    Pol Wijnberg

Brigida, Godin van eigen Bodem

06-02-2017, 13:30 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 18 februari 2017, 10:00 tot 16:30

Locatie:

Hollendewagenweg 20, Werkhoven
conferentiecentrum Samaya te Werkhoven
Werkhoven

In plaats van het ver weg te zoeken, vind je het dichtbij huis. Voel de bezielende kracht van Brigida, Godin van eigen Bodem. Laat haar inspirerende werking je voeden. Ervaar je verbondenheid met haar krachten. Welke vlam ontspringt in jouw Bron? Welk plan ga jij smeden? Herinner je je oudste dromen, hartenverlangens. Laat ze uit hun winterslaap ontwaken. Slechts één vonk is er nodig om ze in creatieve daden om te zetten.

Een dag met meditatie, verhalen, gedichten, zang, dans, creatieve werkvormen, kruiden en rituelen. Genieten van binnen en buiten in de mooie Engelse landschapstuin (Samaya!)

Wie zijn wij?

Karin Menken is geboeid door de Keltische mystiek en natuurreligies. Vanuit ruimte, eenvoud en authenticiteit brengt zij mensen in contact met hun essentie. Zij is zangeres en Ritueelbegeleider in opleiding.

Jeanette Mennes is gefascineerd door expressie van de Bron. Als Kunst_zinnig coach, spiritueel leraar en Kunsten_nar daagt zij vrouwen uit trouw te zijn aan de Bron. Moed, omvormen, Flow, authentieke expressie, oerkracht, jestemvrij zijn belangrijke thema's voor haar.

Locatie: conferentiecentrum Samaya, routebeschrijving www.samaya.nl

Bijdrage € 75,00 incl. koffie, thee, lunch met soep en salade

Opgave: info@centrumvanlicht.nl - http://www.centrumvanlicht.nl/agenda.html (Jeanette Mennes)