Columns

Columnist:

Kleyne Lettertjes

Kleyne Lettertjes: Bunnik beweegt

Januari is een moeilijke maand. Daar kan hij ook niks aan doen. Januari is de kater van een feestelijke feestmaand en heeft ons niet veel meer te bieden dan wat wintervertier en een kille Blue Monday. Het is de maand van teleurstellingen.

Columnist:

Vincent Bijlo

Oudejaars

Ik zit wat te bladeren in oude Groentjes, om eens te kijken wat in aanmerking zou kunnen komen voor mijn Bunnikse oudejaarsconference van dit jaar.

"Er komt een veerwip op 't Hennetje in Werkhoven." Ja, natuurlijk, dat komt er in, een mijlpaal.

Columnist:

Kleyne Lettertjes

Met maten

Stoptober. Je krijgt het bijna niet uit je strot, maar het is een goed initiatief. Een maand niet roken. Veel mensen grijpen Stoptober aan om te stoppen met roken, anderen stoppen weer met drinken: stopt ober! Ik ook.

Columnist:

Vincent Bijlo

Collegeprogramma

Bunnik Bouwen Voor Elkaar. Bouwen bouwen bouwen bouwen. Bouwen aan vertrouwen, bouwen aan een toekomstbestendige gemeente, bouwen aan een integrale gebiedsontwikkeling. Samen bouwen, duurzaam samen bouwen, bouwen in nauwe samenwerking met de inwoners en uiteraard met de ketenpartners.

Columnist:

Kleyne Lettertjes

Eerlijke prijs

Als ondernemer komt het je niet aanwaaien. Als je succesvol wilt zijn, moet je er keihard voor werken, initiatief tonen en kansen pakken. Dat is in Bunnik niet anders.

Columnist:

Vincent Bijlo

Bomen

Ik sta tussen de oude bomen, het gekletter van de paardenhoeven nog in mijn oren. De re-enacted koning is weer weg. Lodewijk Napoleon was hier, konijn van Holland, melancholicus, de koning die eigenlijk liever dichter wilde zijn. Zijn broer dacht daar anders over en zond hem uit.

Pagina's