• Remco Fekkes heeft in zijn winkel Jones &Jones alles om de man te kleden.

    Charella Hulsbosch

Nieuwe wintercollectie bij Jones & Jones

Advertorial

WIJK BIJ DUURSTEDE Remco Fekkes van Jones & Jones ontvangt alle Wijkenaren met open armen, want we moeten met z'n allen meer lokaal kopen. ,,Ik heb het idee dat de Wijkenaren niet zo goed weten wat er allemaal in Wijk bij Duurstede te krijgen is", vertelt hij. Mannen kunnen zich namelijk van top tot teen kleden met kleding van Jones & Jones.

Al anderhalf jaar zit Jones & Jones in Wijk bij Duurstede. Mannen kunnen bij Remco terecht om van A tot Z gekleed te worden. ,,Van schoenen tot je jas en van kostuums tot casual kleding. Ik heb echt alles", vertelt Remco trots terwijl hij door de winkel loopt.

En met alles bedoelt hij ook echt alles. Naast kleding liggen er ook riemen, armbanden, portemonnees en zowel nette schoenen als sneakers in de zaak. 

HUISELIJKHEID

Kom je bij Jones & Jones je kleding kopen? Dan kun je rekenen op een relaxte sfeer. Als je geen verkoper nodig hebt laat Remco je gewoon rustig rondkijken. ,,Bij de eerste vraag kom ik pas in beeld en dan ga je de man eigenlijk vaak al helemaal kleden. Mannen zijn wat dat betreft best wel simpel, want ze kopen alleen maar dat wat ze op dat moment nodig hebben." Er heerst een bepaald soort huiselijkheid in de winkel. Een nieuw pak uitzoeken kan bijvoorbeeld onder het genot van een kopje koffie of glaasje wijn. ,,Mensen moeten zich thuis voelen, want dan kom je ook terug. Al is het maar voor zo'n lekkere kop koffie", zegt hij lachend. Ook vrouwen zijn van harte welkom om hun man bij te staan in het koopproces.

De servicegraad is hoog. Als je een kostuum koopt of een broek zijn de vermaak kosten gratis. ,,En natuurlijk kun je er van uit gaan dat het product dat je koopt lang mee gaat", legt Remco uit. Maar Wijkenaren kennen de verkoper al redelijk. ,,Als je me kent, weet je wat je bij mij krijgt. De prijs-kwaliteit verhouding is inmiddels ook bekend. En dat wordt allemaal mond op mond doorgegeven, daar moet je het toch van hebben."

Past de broek die je wil niet? Het voordeel van Jones & Jones is dat ze nog twaalf winkels hebben, verdeeld over midden Nederland. Dan is er altijd wel een winkel waar een andere maat voor je besteld kan worden en dat doen ze dan ook graag.

ALLE LEEFTIJDEN

Het maakt niet uit of je jong bent of wat ouder. Bij Jones & Jones vind je bijvoorbeeld broeken in verschillende stijlen die hetzelfde lijken, maar net even iets anders zijn. ,,Een wat jongere man zal gaan voor een skinny, terwijl je als je wat ouder bent misschien meer op een wat wijdere pijp zit te wachten. Zo hebben we voor iedere man iets passends."

NIEUWE COLLECTIE

Het slechte nieuws is dat de uitverkoop erop zit, maar de oude collectie heeft plaatsgemaakt voor en splinternieuwe wintercollectie en dat is goed nieuws. ,,Naast tussenjassen hangen er ook al winterjassen en vesten, eigenlijk alles voor komende winter."

Jones & Jones -  Peperstraat 24, 3961 AT Wijk bij Duurstede - (0343)756777 - info@jonesenjones.nl