• Kinderloop Bunniks Mooiste

    Bunniks Mooiste

Bunniks Mooiste

BUNNIK Nog slechts een paar dagen en dan sluit de voorinschrijving voor Bunniks Mooiste 2017. Dus als je nog gebruik wilt maken van het voordelige tarief schrijf je dan voor zondag 27 augustus 24:00 uur in. Vanaf 20 augustus 24:00 uur is het helaas niet meer mogelijk je voornaam op het startnummer te vermelden maar het evenement is daarom niet minder leuk.

Honderden deelnemers hebben inmiddels gebruik van de mogelijkheid om je vroegtijdig in te schrijven. Op 20 augustus 12:00 was al ruim meer dan de helft van het aantal beschikbare 1.100 startbewijzen via de voorinschrijving toegewezen dus wees er snel bij, want op=op. Ondanks de grote toeloop heeft de organisatie de indruk dat met name bij de kinderlopen de inschrijvingen wat achter blijven.

Onder de voorinschrijving hebben zich ook een aantal deelnemers voor de teamloop gemeld. Bij de teams zien we de vreemdste namen, zo noemen we De Vurige Vijf, die overigens met zes deelnemers meedoen, Bunniks Leukste 1 en 2 (heel leuk gevonden t.o.v. Bunniks Mooiste) en The Loco-Motion. De organisatie hoopt niet dat dit team in Slow Motion loopt en wel voor donker binnen is.

Bij de Zeister Schonen valt op dat slechts één deelneemster daadwerkelijk uit Zeist komt. De organisatie verwacht nog wel dat er meer schonen in Zeist te vinden zijn want dit team heeft op 20 augustus nog niet de genodigde vier deelnemers compleet.