• Afgelopen weekend was coverband No Choice live te zien bij Vereniging Yumbo.

    Jongerenvereniging Yumbo
  • Afgelopen weekend was coverband No Choice live te zien bij Vereniging Yumbo.

    Jongerenvereniging Yumbo

Yam Yam Feest bij Yumbo

BUNNIK Jongerenvereniging Yumbo uit Bunnik bouwt op 29 oktober een sfeervol feestje in het eigen verenigingsgebouw aan De Rumpst. Met swingende muziek van de afgelopen veertig jaar van DJ SQ hoopt de organisatie op een volle dansvloer. De voorverkoop start zaterdag 8 oktober.

Wie ooit een jaar of tien geleden de Bunnikse TamTam-feesten bezocht, eerst bij Yumbo en later in de Schoudermantel, kent de formule en weet hoe lekker het is om een avondje uit je dak te gaan op een variatie van muziek uit de jaren '70 , '80, en recenter. Door de kleinschaligheid  is het Yam Yam feest een prima gelegenheid om met die paar vrienden af te spreken die je al te lang niet meer hebt gezien, of om nieuwe mensen te ontmoeten.

Wees er op tijd bij want er zijn maar 80 entreebewijzen beschikbaar. Deze kosten 5 euro per stuk en  zijn vanaf zaterdag 8 oktober te koop bij schoenmakerij De Leest op de Dorpssstraat in Bunnik. Ook kun je je aanmelden via info@yumbo.nl om een kaartje te reserveren. Bij reservering dien je je kaartje op 29 oktober voor 20:30 te komen afhalen en betalen.