• Maarten Zijdel overrhandigt de voorzittrshamer aan Irene de Kruijf-Siebrand

    Speel-o-theek Wobbel

Wobbel heeft een nieuwe voorzitter

BUNNIK Sinds afgelopen week is Irene de Kruijf-Siebrand uit Bunnik voorzitter van Stichting Speel-o-theek Wobbel. Op de foto overhandigt oud-voorzitter Maarten Zijdel de voorzittershamer.

Na vijf jaar draagt Maarten Zijdel vol vertrouwen het voorzitterschap over. Highlights uit deze periode van zijn voorzitterschap zijn de verhuizing van de speel-o-theek naar MFA de Kersentuin en het winnen van de Bronzen Uil. Ook viel Wobbel meerdere malen in de prijzen tijdens de jaarlijkse landelijke verkiezing tot 'Speel-o-theek van het Jaar'. Ook maakte Wobbel zich de afgelopen jaren goed zichtbaar tijdens de Bunnik Fair. Het bestuur en alle vrijwilligers bedanken Maarten voor zijn geweldige inzet en inspanningen in de afgelopen jaren!

Irene de Kruijf-Siebrand neemt het voorzitterschap met een frisse dosis energie over. De nieuwe voorzitter is geen onbekende voor Wobbel. Zij was in de periode van de verhuizing ook al betrokken binnen het bestuur. In die periode heeft zij gezorgd voor de nieuwe huisstijl van de speel-o-theek en de doorvoering daarvan op vele plekken. Ook de website heeft zij toen vernieuwd.