• Open Golf Dag

Open Golf Dag Kromme Rijn

BUNNIK Op zondag 25 september organiseert Golfbaan Kromme Rijn de Open Golf Dag met als thema Schotland. Voor mensen die nog onbekend zijn met de golfsport én voor actieve golfers die op een leuke manier kennis willen maken met Golfbaan Kromme Rijn. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Denk hier bij aan een golfclinic, een uitgebreid jeugdcircuit en een mooie natuurwandeling door de baan. Er is ook een sfeervolle Schotse minimarkt met onder andere een Schotse Whisky proeverij.

"De golfsport is de laatste jaren veel toegankelijker en laagdrempeliger geworden," aldus Thomas Kahnt van Golfbaan Kromme Rijn. "Op Kromme Rijn is het vooral de gezelligheid die de boventoon voert. Wat de golfsport

interessant maakt is dat je overal terecht kan, ook op vakantie. Voor ouders met kinderen vaak de reden om samen de sport te beoefenen." Het volledige programma en meer informatie vind je op de website van de golfbaan <http://www.krommerijn.nl> www.krommerijn.nl/opengolfdag De Nationale Open Golfdagen wordt jaarlijks georganiseerd in samenwerking met de Nederlandse Golffederatie en valt dit jaar samen met de Nationale Sportweek. Doelstelling van het evenement is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de golfsport, de golfbaan-, club of vereniging.