• Vorig jaar was het concert een groot succes

    Rob van Warmerdam
  • Remko Jak is de saxofonist van het Naardens Kamerorkest

    Naarden Kamerorkest
  • Greetje De Oude treedt op tijdens de borrel

    Rotary Club Bunnik

Licht klassiek concert in de buitenlucht

BUNNIK Voor de tweede keer organiseert Rotary  Club Bunnik het Kromme Rijn Zomeravond Concert, op 3 juli. Op de betoverende locatie, Kasteel Cammingha, zijn optredens te horen van het Naardens Kamerorkest en Remko Jak op saxofoon. De opbrengst is voor een gratis concert voor ouderen en het Jeugd Sport Fonds.

De avond heeft een Franse rode draad. Tijdens de borrel is er een optreden van de Musette Accordeoniste Greetje de Oude. Het Walking Dinner bestaat uit Franse hapjes. Het grootse concert van het Naardens Kamerorkest - een 50 leden tellend orkest - brengt diverse werken van alleen Franse componisten ten gehore. Martijn Fisscher, (ex) Bunniker en bekend musicalartiest is ambassadeur van het evenement. Hij is 's avonds aanwezig.

KAMERORKEST Vorig jaar werd voor het eerst een licht klassiek concert georganiseerd door de Rotary Club Bunnik. Dat was zo'n succes dat het dit jaar herhaald wordt. Het hoofdoptreden wordt dus verzorgd door het Naardens Kamerorkest, onder leiding van dirigent Jeppe Moulijn. Speciale solist is Remco Jak op saxofoon. Zijn spel is weergaloos.

Bezoekers zijn welkom vanaf 16.30 uur. Het Walking Dinner start een uur later. Het eigenlijke concert begint om 19.00 uur en duurt twee uur. Er is gelegenheid tot naborrelen tot 21.45 uur. Kaarten zijn alleen verkrijgbaar bij Anno's Dagwinkel in Werkhoven, Primera in Odijk en Van Ravenswaay in Bunnik en via de leden van de Rotary Club Bunnik. De prijs is 27,50 euro, inclusief walking dinner. Ter plekke kunnen consumptiebonnen gekocht worden. Pinnen is niet mogelijk.

GOEDE DOEL De locatie, het prachtige kasteel Cammingha, achter De Landgoederij, wordt gratis ter beschikking gesteld door Brothers Horeca Groep. Daardoor komt er nog meer geld terecht bij het goede doel. Dat zijn zowel de kinderen - waarvan de ouders te weinig geld hebben om de sportclub te betalen - als de ouderen die ook graag eens een concert willen bezoeken. Voor meer informatie: www.zomeravondconcert.nl