• Golfgeheimen

Golfbaan Kromme Rijn presenteert 'Golfgeheimen'

BUNNIK Op zondag 24 september doet Golfbaan Kromme Rijn haar 'geheimen' uit de doeken tijdens Open Golf Dag 2017. Hét kennismakingsevent voor de hele familie Voor groot en klein; nog niet bekend met golf, beginnende en ervaren golfers. Iedereen kent het maar lang niet iedereen weet hoe leuk en bijzonder golf is. Er zijn zoveel mensen uit de regio die Golfbaan Kromme Rijn wel kennen, maar er nog nooit zijn geweest.

Thomas Kahnt van Golfbaan Kromme Rijn: "Golfbaan Kromme Rijn heeft zich de laatste tijd ontwikkelt tot de top 5 van de 9-holes-banen in Nederland. Het is een prachtige parkbaan met mooie boom- en vijverpartijen. Daarbij is de golfsport voor jong en oud, niet blessuregevoelig en levert het vaak nieuwe vrienden op waar je een rondje mee speelt. De sfeer die hier heerst is ontspannen, gezellig en vol respect voor elkaar en de natuur". Pak dus nu je kans en bezoek gratis het event 'Golfgeheimen' van Golfbaan Kromme Rijn. Deze dag, vol activiteiten, biedt de ideale gelegenheid om op een leuke en laagdrempelige manier kennis te maken met de golfsport en Golfclub Kromme Rijn.

Bezoekers kunnen onder andere deelnemen aan gratis clinics, waar de golfpro's hun geheimen prijsgeven, genieten van verschillende proeverijen, de mooiste plekjes van de baan ontdekken en profiteren van leuke winacties en mooie aanbiedingen. Tevens is er vermaak en een parcours voor kinderen vanaf 6 jaar. En de toegang voor deze dag is natuurlijk gratis. Benieuwd naar de golfgeheimen van Golfbaan Kromme Rijn? Kom ook en meld u aan! Het volledige programma en meer informatie vind je op de website van de golfbaan <http://www.krommerijn.nl>/golfgeheimen