Bunniks Mooiste regelt verkeer

Kinderloop

De kinderloop start om 18.00 uur. Vanaf 17.30 uur is er voor de kinderen een warming-up onder leiding van Renate Bredschneijder. Het parcours is van de Langstraat naar de Van Hardenbroeklaan, de Van Beek Calkoenlaan, de IJssel de Schepperstraat, de John F. Kennedylaan. Dan via 't Slot en de Dorpsstraat terug naar het dorpsplein. Deze straten zijn tussen 17.45 uur en 18.30 uur gestremd voor alle verkeer.

Volwassenenloop

De volwassenenloop start om resp. 19.00 uur (dat is een groep lopers, die het parcours van 6 km twee keer lopen) en 19.10 uur (een groep, die één ronde loopt). Het parcours is Langstraat, Dorpsstraat, Grotelaan, Rijnsoever, Vossegatsedijk, Rhijnauwenselaan, Provincialeweg, Van Zijldreef, John F. Kennedylaan. Vervolgens via 't Slot en de Dorpsstraat naar de finish op de Langstraat.

Tussen 18.50 uur en 19.20 uur wordt de Grotelaan tijdelijk geheel afgesloten voor alle verkeer. Tussen 19.20 en 19.40 uur kan beperkt gebruik gemaakt worden van de weg. Tussen ca. 19.10 en ca. 19.50 uur zal de Rhijnauwenselaan bij de brug gedeeltelijk gestremd zijn terwijl de lopers voorbij komen. Die gedeeltelijke stremming geldt ook voor de andere straten in het parcours.

Dorpsplein

Het dorpsplein aan de Langstraat wordt vanaf vrijdagmiddag 4 september om 13.00 uur, aansluitend aan de wekelijkse markt, afgezet. De Langstraat ter hoogte van het dorpsplein is zaterdag tot 22.00 uur gestremd.

Ook op diverse andere plekken is het doorgaande verkeer gestremd. In een aantal situaties worden hekken geplaatst. Let daarom ook goed op de door de gemeente geplaatste borden. Kijkt u voor meer informatie op www.bunniksmooiste.nl. De organisatie rekent wederom op uw medewerking en hoopt u te mogen ontmoeten op of langs het parcours, als deelnemer of als supporter.