Zakelijk lezersnieuws

Inspiratieavond zorginnovatie

Om verzekerd te zijn van kwalitatieve en betaalbare zorg, hecht de gemeente Bunnik veel waarde aan innovaties in het kader van de transformatie binnen het Sociaal Domein.

Wobbelbeurs 10 maart aanstaande

Natuurlijk staat 10 maart al in je agenda! Dan kun je weer naar hartelust shoppen bij de Wobbelbeurs. Mooie kinderkleding, speelgoed, boeken, spelletjes en....terug van weggeweest kinderfietsjes, stepjes en ander 'groot' spul! 

Pinnen is mogelijk.

Aantal zorgverzekeraars vergoedt particuliere mantelzorg

ASR, ONVZ en Achmea vergoeden met ingang van het nieuwe jaar particuliere mantelzorg in het aanvullende pakket. Andere verzekeraars hebben plannen daarvoor.

Nieuwe penningmeester voor Entre Femmes:'ACHTER DE SCHERMEN BEN IK OP MIJN BEST'

Na een periode van drie jaar heeft Bonnie Posner haar werkzaamheden als penningmeester van het ondernemersnetwerk Entre Femmes overgedragen aan Marguerite Uljée. 'Entre Femmes biedt je als ondernemer en als mens de ruimte om te groeien.

Slagerij Lotgering is uit geroepen tot traiteur van midden Nederland

Tijdens de jaarbijeenkomst van Het Worstmakersgilde op 15 januari jl. is Slagerij Lotgering in Bunnik uitgeroepen tot 'Beste Traiteur van midden Nederland 2018'. Vele collega's en vakgenoten waren hierbij aanwezig.

Vakman

Entre Femmes start een Krachtig 2018: ondernemers door de wasstraat

Donderdagavond 18 januari trapt Entre Femmes het jaar af met een toost en met het bundelen van krachten. 'We proosten/heffen het glas op een jaar vol kracht. Dát is namelijk ons jaarthema. En als je krachten bundelt, kom je vaak verder dan in je eentje', aldus voorzitter Machteld Kooij.

Business Boksen, een nieuwe en originele manier van teambuilding

Zeist -Business Boksen, een uitdagende vorm van teambuilding. Kom op een andere manier in beweging. We maken een krachtige combinatie van een Persoonlijkheidsanalyse dmv Insights Motivation Kleur Profielen en leren je met tips & tricks vanuit het boksen in beweging te komen.

Winkel Echte bakker Vonk bekroond met uitmuntend en 5 sterren

PERSBERICHT

4 oktober 2017

Vonk scoort hoog in winkelbeoordeling Echte Bakkersgilde

LEF in rood: Entre Femmes viert 20-jarig jubileum

Op donderdagmiddag 26 oktober viert het ondernemersnetwerk Entre Femmes haar 20-jarig bestaan in de Metaalkathedraal in Utrecht. De jubileumbijeenkomst heeft als thema LEF in rood.

Iedereen heeft recht op leuk werk

Lafi (46 jaar) geboren in Koeweit woont al 14 jaar in Wijk bij Duurstede en voedde zijn oudste zoon alleen op. Een drukke periode waarin hij geen tijd vond om een baan te hebben. Nu zijn zoon 16 jaar is en goed voor zichzelf kan zorgen kreeg hij een uitnodiging van de Sociale Dienst.

Pagina's