Zakelijk lezersnieuws

10 jaar RICOMASS praktijk voor coaching+ massage

Op een gezonde manier leren met stress om te gaan door de combinatie van coaching met massage. Het masseren van bijvoorbeeld rug- e/o nek- en schouderklachten is 1 ding maar ondersteuning op gedragsverandering is waar het om gaat bij Ricomass, aldus Ria de Vries.

Ondernemers Academie UOA volledig vernieuwd!

Ondernemerschap is in elke regio van groot belang. Een ieder weet dat ondernemen niet makkelijk is, anders zou iedereen het doen. Men dient o.a. te anticiperen. Dat geldt ook voor de Utrechtse Ondernemers Academie. Zij hielp al meer dan 10 jaar ondernemers uit de provincie Utrecht vooruit.

Plus-certificaat voor Buurtbemiddeling MeanderOmnium

De Buurtbemiddelingsprojecten van MeanderOmnium in Zeist, Bunnik en De Bilt hebben van het Centrum voor Criminaliteit en Veiligheid bij de jaarlijkse her-certificering het Plus-certificaat ontvangen.

Voorzitter MKB Nederland brengt werkbezoek aan Sempergreen

Dinsdag 27 juni 2017 bracht Michaël van Straalen, voorzitter van MKB Nederland, een werkbezoek aan het hoofdkantoor van Sempergreen in Odijk. Ook aanwezig bij het gesprek was Mark Streuer, coördinator Brancheleden MKB-Nederland.

Explosieve groei

Eten met dorpsgenoten in Odijk.

Maandag 24 april a.s. wordt weer Eten met Dorpsgenoten Odijk in de Meenthoek bij het Witte Kerkje georganiseerd. Vindt u het fijn om samen te komen met anderen die ook regelmatig alleen eten, komt u dan naar De Meenthoek bij het Witte Kerkje. Voor € 5,- krijgt u een drie-gangen maaltijd.

Campina melkveehouder uit Bunnik presenteert veestal en melkrobot

Campina melkveehouder Pieter van der Grift hield op 8 april 2017 een open dag voor iedereen uit Bunnik en omstreken. De nieuwe veestal met de melkrobot zijn de trots van deze boerderij. De nieuwe melkstal van de familie Van der Grift biedt ruimte aan 115 melkkoeien.

Ruim baan aan ondernemerschap tijdens Open Golfdag B2B

Golfbaan Kromme Rijn in Bunnik organiseert op 10 mei 2017 een exclusieve Open Golfdag B2B. Het doel is ondernemers uit de regio Utrecht en Kromme Rijn op een ontspannen manier met elkaar te verbinden en kennis te laten maken met de faciliteiten en voordelen van Golfbaan Kromme Rijn.

REGIO Q4 MET NIEUW ELAN VERDER

Na een succesvol en druk bezocht congres in april 2016 is het bestuur van Regio Q4 - de koepel van vijf regionale ondernemersverenigingen - het afgelopen jaar actief geweest in contacten met stakeholders en lokale overheden.

Van Buuren in het nieuw

Vrijdag 31 maart ontvingen Sjon Peek en Kees Bosma van installatiebedrijf van Buuren Bunnik hun nieuwe bedrijfswagen bij Autoservice Goes in Bunnik.

Remco Elders en Wouter Rodenhuis overhandigden de auto met bijbehorende sleutels.

Pagina's