Zakelijk lezersnieuws

Zelfredzaamheid….Brand!

De hedendaagse samenleving stelt hoge eisen aan de zelfredzaamheid van burgers. Ouderen moeten langer zelfstandig thuis wonen. Veiligheidsregio's besteden veel tijd om de burger duidelijk te maken hoe men zich moet gedragen bij brand of hoe dit te voorkomen is.

Winkel Echte bakker Vonk bekroond met uitmuntend en 5 sterren

PERSBERICHT

4 oktober 2017

Vonk scoort hoog in winkelbeoordeling Echte Bakkersgilde

LEF in rood: Entre Femmes viert 20-jarig jubileum

Op donderdagmiddag 26 oktober viert het ondernemersnetwerk Entre Femmes haar 20-jarig bestaan in de Metaalkathedraal in Utrecht. De jubileumbijeenkomst heeft als thema LEF in rood.

Iedereen heeft recht op leuk werk

Lafi (46 jaar) geboren in Koeweit woont al 14 jaar in Wijk bij Duurstede en voedde zijn oudste zoon alleen op. Een drukke periode waarin hij geen tijd vond om een baan te hebben. Nu zijn zoon 16 jaar is en goed voor zichzelf kan zorgen kreeg hij een uitnodiging van de Sociale Dienst.

10 jaar RICOMASS praktijk voor coaching+ massage

Op een gezonde manier leren met stress om te gaan door de combinatie van coaching met massage. Het masseren van bijvoorbeeld rug- e/o nek- en schouderklachten is 1 ding maar ondersteuning op gedragsverandering is waar het om gaat bij Ricomass, aldus Ria de Vries.

Ondernemers Academie UOA volledig vernieuwd!

Ondernemerschap is in elke regio van groot belang. Een ieder weet dat ondernemen niet makkelijk is, anders zou iedereen het doen. Men dient o.a. te anticiperen. Dat geldt ook voor de Utrechtse Ondernemers Academie. Zij hielp al meer dan 10 jaar ondernemers uit de provincie Utrecht vooruit.

Plus-certificaat voor Buurtbemiddeling MeanderOmnium

De Buurtbemiddelingsprojecten van MeanderOmnium in Zeist, Bunnik en De Bilt hebben van het Centrum voor Criminaliteit en Veiligheid bij de jaarlijkse her-certificering het Plus-certificaat ontvangen.

Voorzitter MKB Nederland brengt werkbezoek aan Sempergreen

Dinsdag 27 juni 2017 bracht Michaël van Straalen, voorzitter van MKB Nederland, een werkbezoek aan het hoofdkantoor van Sempergreen in Odijk. Ook aanwezig bij het gesprek was Mark Streuer, coördinator Brancheleden MKB-Nederland.

Explosieve groei

Eten met dorpsgenoten in Odijk.

Maandag 24 april a.s. wordt weer Eten met Dorpsgenoten Odijk in de Meenthoek bij het Witte Kerkje georganiseerd. Vindt u het fijn om samen te komen met anderen die ook regelmatig alleen eten, komt u dan naar De Meenthoek bij het Witte Kerkje. Voor € 5,- krijgt u een drie-gangen maaltijd.

Pagina's