Zakelijk lezersnieuws

Regionale bijeenkomst NL Vitaal

Het gezond opgroeien van jongeren is een gezamenlijke maatschappelijke opdracht voor ons allemaal. Een gezonde schoolomgeving is hier een belangrijk onderdeel van. Gezonde leerlingen presteren beter. Samen kunnen we hiervoor zorgen, ieder vanuit zijn of haar eigen verantwoordelijkheid.

Gemeente Bunnik Klimaatneutraal?!

Op maandag 19 februari organiseerde de gemeente in samenwerking met de Energiegroep Bunnik een inspiratieavond over duurzaamheid. Het doel van de avond was samen ideeën opdoen over hoe we van de gemeente Bunnik een klimaatneutrale gemeente kunnen maken.

Gemeente Bunnik Klimaatneutraal?!

Op maandag 19 februari organiseerde de gemeente in samenwerking met de Energiegroep Bunnik een inspiratieavond over duurzaamheid. Het doel van de avond was samen ideeën opdoen over hoe we van de gemeente Bunnik een klimaatneutrale gemeente kunnen maken.

Inspiratieavond zorginnovatie

Om verzekerd te zijn van kwalitatieve en betaalbare zorg, hecht de gemeente Bunnik veel waarde aan innovaties in het kader van de transformatie binnen het Sociaal Domein.

Wobbelbeurs 10 maart aanstaande

Natuurlijk staat 10 maart al in je agenda! Dan kun je weer naar hartelust shoppen bij de Wobbelbeurs. Mooie kinderkleding, speelgoed, boeken, spelletjes en....terug van weggeweest kinderfietsjes, stepjes en ander 'groot' spul! 

Pinnen is mogelijk.

Aantal zorgverzekeraars vergoedt particuliere mantelzorg

ASR, ONVZ en Achmea vergoeden met ingang van het nieuwe jaar particuliere mantelzorg in het aanvullende pakket. Andere verzekeraars hebben plannen daarvoor.

Nieuwe penningmeester voor Entre Femmes:'ACHTER DE SCHERMEN BEN IK OP MIJN BEST'

Na een periode van drie jaar heeft Bonnie Posner haar werkzaamheden als penningmeester van het ondernemersnetwerk Entre Femmes overgedragen aan Marguerite Uljée. 'Entre Femmes biedt je als ondernemer en als mens de ruimte om te groeien.

Slagerij Lotgering is uit geroepen tot traiteur van midden Nederland

Tijdens de jaarbijeenkomst van Het Worstmakersgilde op 15 januari jl. is Slagerij Lotgering in Bunnik uitgeroepen tot 'Beste Traiteur van midden Nederland 2018'. Vele collega's en vakgenoten waren hierbij aanwezig.

Vakman

Entre Femmes start een Krachtig 2018: ondernemers door de wasstraat

Donderdagavond 18 januari trapt Entre Femmes het jaar af met een toost en met het bundelen van krachten. 'We proosten/heffen het glas op een jaar vol kracht. Dát is namelijk ons jaarthema. En als je krachten bundelt, kom je vaak verder dan in je eentje', aldus voorzitter Machteld Kooij.

Business Boksen, een nieuwe en originele manier van teambuilding

Zeist -Business Boksen, een uitdagende vorm van teambuilding. Kom op een andere manier in beweging. We maken een krachtige combinatie van een Persoonlijkheidsanalyse dmv Insights Motivation Kleur Profielen en leren je met tips & tricks vanuit het boksen in beweging te komen.

Pagina's