Lokaal lezersnieuws

collecteweek natuurmonumenten

Collecteren om insecten te redden

 

Opgave Kunstbus zoek

Wil degene die het opgaveformulier in de verkeerde brfievenbus heeft gestopt (nr. 49 / nr.59) contact opnemen met Henny Elissen 030-2302220

P21 nodigt De Liberalen uit voor gesprek over coalitie

Nadat verkenner Jan Hoekema heeft geconcludeerd dat een coalitie tussen P21 en CDA niet kansrijk is, beveelt hij aan een coalitie tussen P21 en De Liberalen te onnerzoeken.

De eikenprocessierups: heb jij ‘m al gezien? Help mee om ze in kaart te brengen

De eerste eikenprocessierupsen duiken weer op. De harige rups kruipt in eikenbomen en zorgt voor veel overlast tussen mei en juni. Vroeger kwamen eikenprocessierupsen alleen voor in warme landen in Zuid-Europa maar ze zijn tegenwoordig ook op grote schaal in Nederland te vinden.

BUNNIK'S BLOND BIER WEER GEARRIVEERD

Vanaf nu weer te koop, het heerlijke Bunnik’s Blond Bier. Het bier wordt verkocht als sponsoractie voor Bunnik’s Ride, een sportieve fietstocht op zondag 24 juni. Doel van de fietstocht is geld in te zamelen voor het Prinses Maxima Centrum op de Uithof in Utrecht.

Ouder dan 60 en man ? Je huisarts kan je dood zijn.

Ik ben 69 jaar - en woon in Odijk.  ik was 69 jaar jong en nu ben ik ineens 69 jaar en heel oud. In 2013 had ik nog een prima conditie. In 2015 ging deze conditie achteruit en kreeg ik stijve spieren, klachten met mijn prostaat en nog meer van die problemen.

Stoffig bureau blijkt Franse kunstschat

Wat doe je als blijkt dat een lelijk, oud bureautje op zolder, te zwaar om bij het grof vuil te zetten, een grote kunstschat is?

<span style="display: inline !important; float: none; background-color: transparent; color: rgb(51, 51, 51); cursor: text; font-family:

Eetbare natuur op Nieuw Wulven

Kom mee ontdekken welke mogelijkheden de natuur biedt voor het klaarmaken van heerlijke hapjes!

DE Wijkverpleegkundige indicatie - mijn collega komt zo.

Sinds ik terminaal gediagnosticeerd ben met prostaatkanker uitgezaaid in alle botten - mijn hele skelet dus - heb ik te maken met indictatiestellers voor de zorg van de WMO, de CIZ en de WZV, de wijkverpleegkundigen.

Laatste Filmhuis voor de zomerstop!

Op vrijdag 1 juni in het Filmhuis Odijk: La famille Bélier. Een aanrader om te kijken voor iedereen, het is een perfecte mix van humor en realiteit.

Pagina's