Lokaal lezersnieuws

Fifa 18 in Bunnik

Hassan Touh van Jongerenwerk De Schoudermantel heeft alles op alles gezet en hij heeft FIFA 18 nu in huis!! Dat gaan we spelen op woensdag 27 september in de bibliotheek/MFA de Kersentuin in Bunnik, voor iedereen van 10-12 jaar. Het is van kwart voor drie tot kwart over vier.

Buurtbemiddeling beste oplossing bij burenruzies - ook in de gemeente Bunnik…

Op dinsdagavond 3 oktober vindt in Bibliotheek IDEA Bunnik weer het maandelijkse inloopspreekuur plaats. U kunt hier zonder afspraak terecht met vragen en ideeën over alles wat heeft te maken met wonen en leven in de gemeente Bunnik.

Lasergamen in De Schoudermantel

Op vrijdag 29 september 2017 kun je bij De Schoudermantel lasergamen!! Voor iedereen van 10-12 jaar. Entree is 3 euro. Er kunnen maximaal 36 jongeren meedoen, je kunt je vooraf opgeven bij Astrid Onderwater (aonderwater@schoudermantel.nl).

Taizeviering in Werkhoven

Zondag 1 oktober om 19.30 uur vindt er een Taizéviering plaats in de RK kerk te Werkhoven met medewerking van de zangers van kwartet Capella Taize.

1 oktober adoptiedag Kinderboerderij Dier en Wij

Odijk. 1 oktober van 14.30-17.00 is er weer de jaarlijkse adoptiedag op Kinderboerderij Dier en Wij in Odijk.

Dit keer is het thema schaap ivm 2 nieuwe schapen die aankomend weekend komen wonen op de boerderij om het enige

Vereniging Yumbo meets Muziekcafe Odijk:zaterdag 28 oktober pop/rock JAMSESSIE en bands

Zaterdag 28 oktober : pop/rock JAMSESSIE

en optredens van Ground Glass en 4US

Zaterdag 28 oktober wordt een avond vol live muziek op het podium van social culturele vereniging Yumbo aan de Rumpst in Bunnik.

Maak Kanker Kansloos!!!!

Persbericht.

Kanker Kansloos maken met spaarpunten, tegoedbonnen en cadeaubonnen.

Ireneplein krijgt basketbalring door Burendag

Het Ireneplein is sinds vandaag een basketbalplek rijker. Het initiatief kwam van een aantal buurtbewoners die via Burendag een aanvraag hadden gedaan bij het Oranjefonds. Door samenwerking tussen buurtbewoners, het Oranjefonds en Sporthuis Bunnik is de basketbalplek gerealiseerd.

inloopspreekuur Beter een goed buur dan een verre vriend

Ideeën voor je buurt? Burenoverlast? Last van hondenpoep? In bibliotheek Idea Bunnik staat het inloopspreekuur Wonen en leven op 3 oktober in het teken van buren en je buurt. Stel je vraag direct aan een medewerker van woningcorporatie Portaal of de wijkagent.

Internetcafé/soos SAB

Senioren Activiteiten Bunnik organiseert op 3 oktober van 10.00-11.30 uur het internetcafé/soos in de bibliotheek, MFA Kersentuin te Bunnik. Toegang is gratis. Voor koffie/thee wordt een kleine vergoeding gevraagd. Inl. bij Diny Althues, tel. 0612542510.

Pagina's